fbpx

adidas Forum – športni copati kot poklon novi urbani generaciji

adidas Forum, ki je zaznamoval generacije, se vrača prilagojen razmeram časa

V letošnjo jesen bo adidas Originals zakorakal s prenovljeno podobo ikoničnega modela Forum. Copat, ki je zaznamoval generacije, se tokrat prilagojen razmeram časa vrača v treh različicah – visoki, srednji in nizki. Posvečen je vsem tistim, ki v modi ustvarjajo svoja pravila, jih ni strah eksperimentirati in uživajo v mladostnem slogu.

Prepoznaven model adidas Forum je zaslovel v osemdesetih letih, ko je bil prvotno izdelan za športnike, nato pa so ga hitro posvojili umetniki, glasbeniki in oblikovalci. Skozi leta so ta ikonični copat tako nosili vsi, ki so brez pomisleka kreirali nov svet, danes pa se vrača kot evolucija klasike, ki je obdržala značaj s košarkarskih igrišč. S seboj prinaša občutek nostalgije v kombinaciji z urbanim trendom ter poziva k izražanju svojega sloga in ustvarjanju novodobne ulične kulture.

Letošnji adidas Forum je elegantna izpeljava klasične silhuete iz leta 84, dopolnjena z usnjenim zgornjim delom ter prilagodljivim trakom. Model ohranja vse značilnosti svoje brezčasnosti, vključno s kultnimi tremi črtami. Pestrost izbire pa ponuja osvežena barvna paleta, ki sega od rdeče, črne, bele, modre pa do mentolne. S svežo podobo so copati adidas Forum pripravljeni na novo generacijo, ki si ne boji stopiti iz okvirjev in odpira drugačne perspektive.
Novi modeli adidas Forum so na voljo v trgovinah adidas shop, Buzz in The Athlete’s Foot po Sloveniji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!