Stvari, ki se zgodijo na ženskem stranišču, a nihče o njih ne govori.
V zraku · buzz buzz

Družba nas je naučila, da se o stvareh, ki se dogajajo na stranišču, pač ne govori. Ne spodobi se razlagati o tem, kakšne težave z vetrovi ste imeli. ‘Bog ne daj’, da bi oseba v sosednjem stranišču slišala, kako urinirate ali opravljate kakšno večjo potrebo. Kar se zgodi na stranišču, tam tudi ostane. Če je žensko, pa sploh.

Verjetno se vsi strinjamo s tem, da ni smiselno razlagati o svojih ‘aktivnostih na stranišču’, vendar je fascinantno, da v naši družbi stranišče sodi že v sklop tabu tem, saj se osebe, ki omenijo karkoli povezanega z njim, pogosto označi za umazane ali prostaške.

Ker se ljudje pač razlikujemo in mnogih ne gane, kaj imajo druge osebe o njih za povedati, vam bodo spodnji opisi stvari, ki se zgodijo na stranišču, še všeč in vas bodo nasmejali. Vsi pa se boste, če ste iskreni ali ne glede svojih straniščnih aktivnosti, z njimi poistovetili.

1. Včasih se vaša fekalija glasno potopi v vodo v straniščni školjki, a s prijateljico ne govorita o tem, čeprav ve, da ste to bili vi.

2. Poznate občutek, ko se fekalija in izpušni plini zgodijo v istem času. Sram vas je, a brez skrbi. Ko pridete s stranišča, nihče tega ne bo omenil.

3. Ko vam je neprijetno vprašati, ali ima katera izmed deklet tampon.

4. Zvok embalaže, medtem ko odpirate tampon ali vložke, bodo vsi zanemarili in preslišali.

5. Ko te ni zelo dolgo ven iz stranišča, vsi vedo, da odpravljaš veliko potrebo ali vstavljaš tampon.

6. Ko zapustiš v stranišču grozen vonj, a se pretvarjaš, da tega nisi storila ti.

7. Ko se voda v straniščni školjki dotakne vaše zadnjice.

8. Ko si na zabavi, na stranišču spoznaš prijateljice svojega življenja, zunaj prostora pa zgolj kimaš z glavo.


shutterstock_320460137 Kaj za 2019 napoveduje veliki prerok Nostradamus? rw-1 Ponesrečene ruske poročne fotografije, ki so slabe do te mere, da so nam všeč shutterstock_507392950 To je najbolj priljubljeno pivo na svetu shutterstock_1119600629 10 citatov Beyoncé o pozitivnem odnosu do telesa, ki te bodo spomnili, da se moraš imeti rada · · ·