858489-f6dc98e0a4c6b1079cedbb547409fd9547545b24
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Elektronska pošta je za mnoge ljudi le prostor, v katerem se nabira obilica nezaželenih dokumentov – od različnih računov do vsiljene pošte. A obstajajo tudi posamezniki ki jim elektronska pošta predstavlja pomembno orodje pri opravljanju dela. In aplikacija Superhuman ga bo pošteno olajšala.

Superhuman je novo zagonsko podjetje, ki s svojo storitvijo cilja predvsem na tiste ljudi, ki elektronsko pošto uporabljajo vseskozi.

Namizna aplikacija se ponaša s celo vrsto bližnjic na tipkovnici, podatke pa zavoljo hitrejšega odzivnega časa shranjuje kar na napravi. Hkrati vam priskrbi informacije iz družbenih omrežij in tako omogoča, da v trenutku izveste več o vašem sogovorniku.

Aplikacija uporabnikom ponuja funkcijo za preklic že poslanih e-sporočil. Z uporabo umetne inteligence sporočila razporedi v različne skupine, najpomembnejša od njih pa uvrsti na vrh seznama. Zahvaljujoč Superhumanu boste prav tako izvedeli, kdaj bo naslovnik vaše pismo prebral.

Če vas je projekt prepričal, lahko za dostop do nove storitve zaprosite tukaj. Naročnina znaša 30 dolarjev (preračunano 26 evrov) mesečno, na čakalno listo pa je že uvrščenih več kot 100 tisoč ljudi.

Zdaj lahko "nosiš" čevlje znamke Gucci, ne da bi ti jih bilo treba kupiti! Zdaj lahko “nosiš” čevlje znamke Gucci, ne da bi ti jih bilo treba kupiti! VIBER SUMMER RESCUE KIT visual copy Poletni paket Viber: 6 trikov za fantastično poletje shutterstock_637593085 Najboljše aplikacije za horoskop 2019: imej življenje v svojih rokah! Potuj brez skrbi: najboljše mobilne aplikacije za potovanje! Najboljše aplikacije za potovanja: potuj brez skrbi! ·