the-5th-141680-unsplash
V zraku · buzz buzz

Zvok budilke je zagotovo najbolj osovražen zvok na svetu. Kljub temu pa se zjutraj, ko se moramo skobacati s postelje, ne smemo smiliti samemu sebi. Dan je treba uspešno začeti in v poznejših urah bo vse lažje.

Kaj pa vi storite, ko se zbudite? Večina ljudi dan vedno začne na enak način. Naša jutranja dejanja povedo veliko o nas. Preverili smo, kaj zjutraj počnejo uspešni moški. Morda so njihovi rituali enaki kot vaši. Če je temu res tako, ste vsekakor na pravi poti.

Jeff Kofman – generalni direktor podjetja Trint

“Vsako jutro ob 6.45 se osvežim s plavanjem v lokalnem bazenu. Tako se zberem in pripravim na naporen dan. Tam rad prisluškujem zabavnim pogovorom taksistov. Nato se odpravim domov in pojem zajtrk. Na meniju se po navadi znajdejo žitna ploščica, raznovrstno sadje in oreščki z mandljevim mlekom ter seveda kava. Na spanje tako povsem pozabim.”

Noel Lee – ustanovitelj in generalni direktor podjetja Monster

“Zjutraj se rad sproščam ob zvokih nekoliko nenavadne glasbe. Rad prisluhnem glasbenikom, ki niso tako znani. Na mojem seznamu predvajanja se znajde veliko različnih glasbenih žanrov. Nove talente odkrivam na aplikaciji Spotify. Za zajtrk si privoščim kitajske cmoke in juho iz govejega repa.”

Benedict Allen – raziskovalec, pisatelj in dokumentarist

“Džungla v Papui Novi Gvineji poskrbi za to, da nikoli ne veš, kaj bo prinesel naslednji dan. Po tem, ko se ob jutranji zori zbudim ves premočen, si za zajtrk po navadi privoščim ličinke, ki jih najdem na sagovcu. Po navadi si obrok naredim bolj okusen s pekočo omako.”

Justin Theroux – igralec, producent in scenarist

“Takoj ko se vstanem, stisnem limono v vodo in vzamem probiotik. Limonin sok pomaga razstrupiti moje telo. Ob tem, ko ga pijem, si vzamem nekaj časa za prebiranje revije.”

Joe Fournier – mogotec, profesionalni boksar

“Al Pacino je glavni razlog za to, da se moj dan začne odlično. Po tem, ko se vstanem ob 6.30, si z veseljem ogledam njegove govore, še posebej tistega iz filma Za vsako ceno. Iz tega sem se naučil, da je najbolj pomembno, da se pobereš, ko si na najnižji točki v svojem življenju. Vsak dan tekmujem sam s sabo in želim zmagati. Za zajtrk nato pojem umešana jajca brez rumenjakov, prekajeni losos in skledo ovsene kaše.”

girlfriend-boyfriend-relationship-illustrations-gyungstudio-15-5a9d073429e11__700 Zabavne ilustracije, s katerimi se lahko poistovetiš, če se tvoja ljubka punca rada ‘lepi’ nate Mattel z novimi barbikami v podobi zgodovinskih osebnosti Mattel z novimi barbikami v podobi zgodovinskih osebnosti andrea-natali-267263-unsplash Premik ure na poletni čas 2018: kdaj bomo uro premaknili na poletni čas? michael-mcauliffe-560910-unsplash Kakšno vrtnico podariti za 8. marec, dan žena?