Ta sadež ti najbolj ustreza glede na tvoje astrološko znamenje.
V zraku · buzz buzz

Nič se ne more primerjati z užitkom, ko na vroč poletni dan zagrizeš v sočen, svež in nasiten sadež. Vsak sadež ima svoje značilnosti in karakteristike. Kateri sadež ti najbolj ustreza glede na tvoje astrološko znamenje? Kaj je zapisano v zvezdah, si oglej v članku.

Kateri sadež ti najbolj ustreza glede na tvoje astrološko znamenje?

Oven – breskev

Oven je prvi znak v astrološkem sistemu. Poln je energije, otroške raziskanosti in obdaja ga avra večne mladosti. Popoln sadež zanj je breskev.

Bik – hruška

Biki so zelo povezani z vsemi svojimi čuti in imajo močno intuicijo. Hruška simbolizira blaginjo in je zato popoln sadež za bike.

Dvojčka – limona

Limona simbolizira uravnoteženje slabih in dobrih energij. Dvopolnim dvojčkom je to pisano na kožo.

Rak – figa

Rak je astrološko znamenje, ki je močno predano družini, starševstvu in domu. Fige simbolizirajo plodnost, kar se lepo sklada z rakovim karakterjem.

Lev – melona

Melona je simbol luksuza, bogastva in kreativnosti. Torej nesporno popoln sadež za graciozne leve.

Devica – pomaranča

Device imajo rade čiste odnose. Glede na krščansko izročilo je pomaranča simbol nedolžnosti, kar sovpada z značilnostmi devic.

Tehtnica – jagoda

Tehtnici vlada Venera, kar pomeni, da tehtnice obožujejo ljubezenske zgodbe, harmonijo in močne prijateljske odnose. Rdeče jagode so zanje najboljši sadež.

Škorpijon – granatno jabolko

Skrivnostne škorpijone zanima misticizem, smisel življenja in smrt. Glede na grško izročilo je granatno jabolko sadež podzemlja.

Strelec – grozdje

Grozdje je sadež uživanja (iz njega navsezadnje izdelujemo vino). In užitek je vtkan v samo bistvo strelcev.

Kozorog – jabolko

Kozorogi so trmasti in zelo razgledani. Jabolko je simbol spoznanja, zato je to njihov najbolj ustrezen sadež.

Vodnar – sliva

Vodnarji so vztrajni in trdoživi. Slive, ki glede na kitajsko izročilo simbolizirajo vztrajnost, vzdržnost in trdoživost, so jim pisane na kožo.

Ribi – češnje

Ribe poosebljajo duhovnost in modrost. Češnje simbolizirajo nesmrtnost in ponovno življenje, zato so za ribe najbolj primeren sadež.

PREBERITE ŠE: Maska iz lubenice za sijočo kožo

 

Magični kosi nakita slovenskega umetnika, katerih estetsko dovršenost in barvitost lahko začutite. Magični kosi nakita slovenskega umetnika, katerih estetsko dovršenost in barvitost lahko začutite 8 erotičnih tatujev, inspiriranih z umetninami Gustava Klimta. 8 erotičnih tatujev, navdihnjenih z umetninami Gustava Klimta Spoznajte Maxdonna, psa, ki rekreira Madonnine scenske konstume in naslovnice albumov. Spoznajte Maxdonna, psa, ki poustvarja Madonnine scenske kostume in naslovnice albumov 15 bizarnih fotografij, ki so tako neprijetne, da vas bo zmrazilo. 15 bizarnih fotografij, ki so tako neprijetne, da vas bo zmrazilo · · · · · ·