maxresdefault-1-1
V zraku · buzz buzz

Strah pred višino ni nič eksotičnega. To vemo vsi, ki se z njim srečujemo, kajne? Neprijetno je stati že na robu balkona na malo višjem nadstropju, kaj šele na terasi kakšnega nebotičnika. In problem tega strahu je, da si ga racionalno ne moreš razložiti. Lahko se sicer prepričuješ, da bo vse v redu, ampak kolena ostanejo mehka, pred očmi se pa rado zamegli. Težko si je predstavljati, kakšne občutke bi potem doživljali, če bi se sprehodili po steklenem mostu v kitajskem Haitangu, ki se sproti lomi.

Po spletu je zaokrožil videoposnetek, na katerem turistični vodič, ki vodi skupino turistov po steklenem mostu, v nekem trenutku zažene paniko, saj se začne steklo pod njim lomiti.

Most stoji kar 1180 metrov nad gladino morja, pod njim pa ni nič drugega kot, ja, 1180 metrov prostega pada. Si lahko predstavljate, kakšen občutek bi to bil? No, šlo je za zrežirano potezo, ki naj bi privabila še več ljudi. Snovalci mostu so namreč v eno od steklenih plasti vgradili polomljeno steklo, in ko stopite na tisti del, je videti, kot da se pod vašimi nogami drobi. Posnetku je sledilo uradno opravičilo odgovornih, saj so se nekateri ljudje burno odzvali, a hkrati so pojasnili, zakaj so se za to odločili. Na posnetku se zdi, da je turistični vodič vedel, kaj se bo zgodilo, saj je reakcijo pospremil z nasmeškom.

Odlična marketinška poteza ali zgolj neslana šala? Kaj pravite vi?

superhude mejkap ideje za noč čarovnic halloween Superhude mejkap ideje za noč čarovnic (Halloween) maxresdefault 15+ skrivnosti močnih in uspešnih parov, ki so pogoj za uspešno vezo LeoD.Cover-FTR-1200x750 To sta najinteligentnejši astrološki znamenji Screen Shot 2017-10-06 at 09.25.39 copy Luka Dončić kot “raper” v novem oglasu za Evroligo · · ·