cover-lionel
V zraku · buzz buzz

Nogometaš Lionel Messi je po Forbesu drugi najbolje plačani športnik na svetu, takoj za svojim tekmecem Cristianom Ronaldom, s katerim si lastita številne nogometne rekorde. Messi je v nasprotju s Portugalcem v javnosti precej bolj zadržan in svoje zasebno življenje skrbno drži stran od medijev, saj raje govori z nogami. Čeprav za svoje milijone živi zelo skromno, pa mu lahko vseeno zavidamo njegovo zasebno življenje. Preveri, kako Lionel Messi zapravlja svoje milijone.

Lionel Messi je nogometni virtuoz in božanstvo v Argentini. Ko je po nedavnem razočaranju po vnovičnem porazu v finalu Copa América napovedal slovo od reprezentance, se je zganila cela Argentina na čelu s predsednikom države, na pomoč želijo poklicati samega papeža, da bi Messija prepričal, da še kdaj obuje kopačke za reprezentanco. To samo priča o njegovi veličini, ki sega daleč prek nogometnih zelenic. Je namreč tudi vzoren mož in oče in po najboljših močeh poskuša živeti normalno družinsko življenje karseda stran od soja žarometov in oči zvedave javnosti.

Doma ga čakajo prelestna Antonella Roccuzzo ter mala Thiago in Mateo, na računu pa bajni milijoni. Samo lani je Argentinec zaslužil 81,4 milijona ameriških dolarjev, v čemer ga je med športniki prekosil le Cristiano Ronaldo (ta je zaslužil 88 milijonov). Njegova pogodba z Barcelono mu bo prihodnjo sezono tedensko (!) navrgla kar 826.500 dolarjev. Služi pa ne le z udejstvovanjem na zelenicah, ampak tudi zunaj njih. S kampanjami za različne znamke in storitve mu na račun kapne še dodatnih 28 milijonov dolarjev, Adidas, ki je njegov največji sponzor, pa mu letno plačuje več kot 10 milijonov. Pogodbo ima sklenjeno tudi z znamkami, kot so Gillette, EA, Pepsi in Tata Motors. Kam gredo vsi ti milijoni, si lahko ogledate v foto galeriji.

Kako Lionel Messi zapravlja svoje milijone?

Messi je za Barcelono neprecenljiv, zato ga drugemu klubu ne bo dala poceni. Njegova odkupna klavzula znaša kar 340 milijonov ameriških dolarjev!Odpri galerijo

Pablo Escobar 9 neverjetnih dejstev o Pablu Escobarju, Robinu Hoodu, ki je sejal smrt Ko te oče osramoti pred svetom tako, da poustvari tvoje selfije. Ko te oče osramoti pred svetom tako, da poustvari tvoje selfije Tekmovanje za najgršega psa na svetu 2016 In uradno najgrši pes na svetu 2016 je … Red Bull Dinghy Derby je dirkanje s čolnički rezervirano samo za najbolj drzne. Red Bull Dinghy Derby 2016 – dirkanje s čolnički, bolj divje od motokros dirke! · ·