Takšnega človeka ne potrebuješ: znaki, da ima tvoj partner NEGATIVEN vpliv nate
V zraku · odnosi

Si povprečje petih ljudi, ki te obkrožajo in tvoj partner ima največji vpliv nate – če se ne počutiš prijetno v razmerju z njim, je čas, da razmisliš o tem, kje tiči razlog in ali ima morda ravno tvoj partner NEGATIVEN vpliv nate.

Dejstvo, da vedno zamižiš, ko tvoj partner počne stvari, ki nikakor niso dobre ne zanj, ne zate, ne za vajino razmerje, je posledica tvoje brezpogojne ljubezni. Kar je lahko tvegan posel. Brezpogojna ljubezen je čudovita stvar, vendar njena težava je v tem, da te zaslepi in težko vidiš, da nekdo povzroča škodo v tvojem življenju.

Težave v razmerju, ki jih ne vidiš, lahko vplivajo na tvoje blagostanje do te mere, da spremenijo tvoje življenje v pekel. In takšnega žrtvovanja ni vreden noben moški na tem svetu.
Prej kot se začneš zavedati, da ima tvoj partner NEGATIVEN vpliv nate, lažje boš upravljala s svojim življenjem.

Znaki, da ima tvoj partner NEGATIVEN vpliv nate …

ZAHTEVA, DA SE SPREMENIŠ.
Nihče ne bi smel zahtevati od tebe, da se spremeniš zato, da bi rešila vajino razmerje (in tudi ti ne bi smela tega zahtevati od njega). Razmerje je sestavljeno iz dveh duš, ki morata skrbeti za uspeh razmerja in sprejemati kompromise. Spreminjati bi se morala OBA, ker odnos, v katerem izgubljaš sebe, medtem ko on čaka na čudež, vama ne bo prinesel NIČ dobrega.

PARTNER NI ISKREN.
Odnos, v katerem eden izmed partnerjev ni popolnoma iskren, ne more biti uspešen. Skrivnosti tvojega partnerja in neiskrenost bosta slej kot prej izzvali vznemirjenost in dvom, ki bosta negativno vplivala na tvoje blagostanje. Občutljive ljudi lahko domnevno neiskreni odnosi pripeljejo celo do depresije.

NENEHNO SE POČUTIŠ SLABO.
Si opazila, da ti razmerje jemlje energijo, te frustrira in spravlja v slabo voljo? Če takšno negativno počutje traja že dalj časa, je vredno, da ugotoviš, zakaj je tako – če ugotoviš, da je za to kriv vajin odnos, je pametno, da nekaj narediš(ta) na tem področju.

PARTNER TI REŽE KRILA.
Oseba, s katero si v razmerju, bi morala podpirati tvoje izbire. Z dogovorom lahko dosežeta čisto vse in povsem razumno je, da bo partner nasprotoval določenim idejam. Vendar če opaziš, da ti namerno pokvari razpoloženje, ko si srečna in imaš določene cilje, je to znak, da nimaš njegove podpore, ker uživa v tem, da ti reže krila.

ZANEMARJA TVOJA ČUSTVA.
Ženske drugače čustvujejo v primerjavi z moškimi. Tudi na drugačen način sprejemajo situacije in so veliko občutljivejše. Evolucijsko je to njihova narava. In če tega moški ne razume, ti ves čas govori, da si preveč občutljiva in ti ne zagotavlja čustvene podpore, je to lahko pokazatelj, da zanemarja tvoja čustva. To lahko izzove strah v tebi, da pokažeš čustva, ker veš, da boš vedno znova naletela na njegovo neodobravanje.

NE SPOŠTUJEŠ SE VEČ.
Ko narediš retrospektivo in se spomniš, kakšna oseba si bila in kakšna si danes, boš videla OČITNO razliko. Zdi se, da danes tega več ni in se počutiš v vsaki situaciji slabo, nesamozavestno, izgubljeno …

IMAŠ ZDRAVSTVENE TEŽAVE.
Pogosto ko ljudje imajo težave v življenju, se te začnejo kazati tudi na zdravstvenem stanju. Če ugotoviš, da je njegov slab vpliv terjal svoj dolg in nisi več zdrava oseba, je RESNIČNO ČAS, DA ODPREŠ OČI. Zdravje je najdragocenejša stvar na tem svetu in ga nihče ni vreden.

shutterstock_1164163072 21 malenkosti, ki kažejo da ste najboljša mama na svetu: ko otroci odrastejo, bodo hvaležni! Ljubezen, polna trpljenja: nezmotljivi znaki, da tvoj partner POGREŠA bivšo Ljubezen, polna trpljenja: nezmotljivi znaki, da tvoj partner POGREŠA bivšo shutterstock_699927241 3 stvari, ki jih želiš skriti: to tvoj telefon pove o tvojem razmerju christiana-rivers-3_mQjo4Vb6A-unsplash Popoln astrološki par: kemija je med njima NAJMOČNEJŠA