Ženska, ki spoštuje sebe, ne bo tolerirala takšnega moškega
V zraku · odnosi

Moški, ki nima ciljev in ne razmišlja s svojo glavo, ne bo osvojil srca ženske, ki spoštuje sebe – in prav je, da ne zapravlja časa s takšnim človekom.

Številne ženske se podrejajo partnerju za voljo mira v hiši, a alfa ženska, ki spoštuje sebe, ne bo dovolila, da se kdorkoli iz nje norčuje – ona ve, kakšna je njena vrednost in njena dejanja govorijo bolj kot besede.
Vsaka ženska, ki spoštuje sebe, je dostojanstvena in ve, kdo je, ne bo tolerirala takšnega moškega.

1. Moškega, ki nima spoštovanja. Takšna ženska bo sprejela konstruktivno kritiko in šalo na svoj račun, vendar jo bo nespoštljivo vedenje iztirilo do te mere, da jo bo moški videl zadnjič v življenju … in mu ne bo jasno, kaj se je sploh zgodilo.

2. Moškega, ki nima motivacije, da izboljša sebe ali svoje življenje. Če moški ne naredi nič na tem, da bi dobil najboljše od svojega življenja, potem alfa ženska ni zanj. Če nima ciljev in praktičnega načina razmišljanje, bo težko osvojil njeno srce.

3. Moškega, ki jo izkorišča. Njeno srce je zlato in bo svojega moškega brezpogojno podpirala, vendar v trenutku, ko bo opazila, da jo moški izkorišča, bo hitro postal le preteklost.

4. Moškega, ki je sebičen. Takšna ženska je pozorna čisto na vsak detajl in pozornosti, ki ji moški priredi. Zaradi tega bo hitro opazila, ali je moški sebičen … če ugotovi, da je, bo nadaljevala življenje brez njega.

5. Moškega, ki nima rad sebe. Ženska, ki spoštuje sebe, ne bo spoštovala moškega, ki ima sam do sebe zaničevalen odnos.

6. Moškega, ki je materialist. V določeni meri imajo vsi ljudje radi materialne dobrine, vendar alfa ženska ve, da v življenju obstajajo številne stvari, ki so pomembnejše kot materija.

7. Moškega, ki nima svoje osebnosti. Ko se moški pogovarja s takšno žensko, sta zadosti dve stvari, ki odkrijejo, ali je zanjo: vsebina pogovora in njegov karakter.

ian-dooley-PuA6F4FAElw-unsplash Dogovor, vreden zlata: 6 obljub, ki si jih dajo srečni pari Odprlo ti bo oči: nasveti žensk, ki nikoli niso imele sreče v ljubezni Odprlo ti bo oči: nasveti žensk, ki nikoli niso imele sreče v ljubezni To se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški To se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški 15 staršev je priznalo, kaj najbolj obžalujejo pri vzgoji svojih otrok Tako so nas vzgajali: stvari, ki jih starši močno obžalujejo pri vzgoji otrok