Takšni tatuji bodo priljubljeni v letu 2019.
V zraku · buzz buzz

Tetoviranje je postalo sestavni del naše kulture ‒ če ste razmišljali o tem, da bi imeli poslikavo na svojem telesu, vas obveščamo, da v letošnjem letu ne bodo več popularni veliki in drobni tatuji, temveč poslikave, ki so vidne, a ne izstopajo preveč.

V letu 2018 smo občudovali miniaturne tatuje različnih oblik in vzorcev ‒ letos bomo nanje očitno pozabili! Keith “Bang Bang” McCurdy, priljubljen newyorški tetovator, pravi, da bodo letos popularni tatuji, ki bodo premostili vrzel med velikimi in drobnimi poslikavami. Na naših telesih bodo tako tetovaže srednje velikosti.

Delo z drobnimi tatuji je bilo priljubljeno že nekaj let, zato so takšne poslikave postale preveč preproste in običajne. Zdaj bodo ponovno popularna zahtevnejša dela, pravi McCurdy.

In kako so ta videti?

View this post on Instagram

@j.shin.nyc ➕appts@bangbangforever.com➕

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

View this post on Instagram

@robgreennyc ➕appts@bangbangforever.com➕

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

Oni so ponosni na svojo drugačnost: seksi moški, ki se požvižgajo na lepotna pravila Oni so ponosni na svojo drugačnost: seksi moški, ki se požvižgajo na lepotna pravila fknTVm2 Surova resničnost: takšni bi bili Jennifer Aniston, Nicole Kidman in drugi zvezdniki, če bi bili “običajni” ljudje! bill gates Bill Gates ima pod palcem 96 milijard dolarjev, kako jih zapravlja? Vir: Photo by Larry Teo on Unsplash To so najdražja mesta za življenje na svetu ·