launch1
V zraku · buzz buzz

Kadar govorimo o zviti pločevini, tema ponavadi pristane v črni kroniki. A ne v našem primeru. Predstavljamo vam namreč serijo angleškega umetnika Chrisa Labrooya z naslovom ”Tales of Auto Elasticity”. Gre za digitalne inštalacije, ukrivljena dostavna vozila na zapuščenih parkiriščih, ki delujejo kot nekaj, kar bi iztisnili iz tube.

Tales of Auto Elasticity” je nadaljevanje serije ”Auto Aerobics”, ki jo je Chris Labrooy lansiral leta 2013. Projekt so navdahnila potovanja z avtomobilom po Kaliforniji, kjer je Britanec naletel na zapuščene poslovne objekte s parkirišči. Ker gre za digitalni produkt in ne resnične inštalacije, se je lahko Labrooy z avtomobili igral kot s plastelinom in tako ni naletel na resnične omejitve elastičnosti pločevine Fordovega dostavljača in drugih ”cestnih križark”.

PREBERITE ŠE: Nikola Božović: Izjemne avtomobilistične transformacije na Beograjskem tednu dizajna

Odpri galerijo

PicMonkey Collage 6 vintage parov, za katere si želimo, da bi ostali skupaj http-::supa-woman.com: Revija People je razglasila najbolj seksi moškega leta 2014 cover-prirelli-calendar Pirellijev koledar 2015 zevs Spoznajte Zevsa, slepo sovo z zvezdami v očeh