Facebook Groups sedaj tudi kot mobilna aplikacija

Facebook je že davno okužil pametne telefone, zato vsakič, ko slednjega vzamemo v roke, preverimo kaj se tam dogaja. Podobno kot pri prečkanju ceste pogledamo levo in desno. Ker je Facebook postal res ogromen sistem, priti do določenega cilja včasih traja kot bi bili ujeti v prometni konici. Zato obstajajo Skupine (Groups), kjer so pod eno streho ljudje z istimi interesi, in kar je Facebook sedaj razvil kot samostojno aplikacijo.

Facebook Skupine (Groups) so namenjene združevanju in komunikaciji med ljudmi, ki jih druži enak interes. Gre za Facebook v Facebooku, za nekakšne tematske parke. Sicer so bile že sedaj del mobilnega Facebooka, vendar pa so težko prišle do izraza. Zato so se odcepile, odvrgle vso odvečno prtljago in postale samostojna aplikacija, ki bo pomagala uporabnikom, da na enostaven način pridejo v stik s skupinami katerih člani so (lahko jasno najdejo in se pridružijo tudi novim), ne da bi se morali do tja prebijati čez številne ”zidove”.

PREBERITE ŠE: ”Facebook at Work”: je na vidiku poslovni Facebook

Dostop do Facebook skupin bo z aplikacijo precej lažji.
Dostop do Facebook skupin bo z aplikacijo precej lažji.

Groups je žarišče vsega, ki je v sorodstvenem razmerju s skupinami. Po zagonu aplikacije, ki je na voljo tako za androidne kot iOS naprave, uporabnik dobi predse seznam skupin, ki jim pripada, razvrščenih padajoče glede na pogostost obiskov. Aplikacija s tem ne samo skrajša pot do cilja, pač pa zaradi ”razbremenjenosti” tudi pospeši proces storitve. In za razliko od ”obvezne” aplikacije Facebook Messenger, je trenutno še fakultativna.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
4 aplikacije, ki ti lahko pomagajo pri prebolevanju bivšega