Aplikacije za prave moške
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Pametni telefoni so postali stalni spremljevalci našega življenja. Uporabljamo jih vsak dan za raznorazna opravila. V nadaljevanju smo sestavili seznam aplikacij, ki bi jih morali imeti vsak pravi moški.

Niso vse mobilne aplikacije za vse. Te mobilne aplikacije so pisane na kožo sodobnemu moškemu.

PREBERITE ŠE: Tinder Stacks: aplikacija, ki vam pomaga pri odločitvah … o čemerkoli

To so mobilne aplikacije, ki jih mora imeti na telefonu vsak pravi moški:

Aplikacija Hotel Tonight

Nikoli ne veste, kdaj boste na poti nujno potrebovali prenočišče. Hotel Tonight poskrbi, da ne boste ostali brez strehe nad glavo. Ponudi vam bližnje hotele s prostimi sobami po najboljši ceni.
Na voljo za iOS in Android.

Aplikacija Weber’s Grill

Želite postati žar mojster? Potem je Weber’s Grill aplikacija po vaši meri. Vodi vas skozi celoten postopek priprave, od tega, kako kuhati in kako dolgo kuhati, sproti pa navrže tudi številne druge koristne informacije.
Na voljo za iOS in Android.

Aplikacija Distiller

Distiller vam priporoča, kateri viski, rum, tekilo, brendi in drugo alkoholno pijačo izbrati glede na dano situacijo. Gre za pravcato zakladnico informacij o alkoholnih pijačah, ki upošteva vaše želje in okus.
Na voljo za iOS in Android.

Aplikacija Duolingo

Sodobni moški je vedoželjen in se vseskozi uči. Tudi novih jezikov. Hiter in preprost način učenja poteka s pomočjo aplikacije Duolingo, ki ponuja kratke, a učinkovite lekcije. Nov jezik boste tekoče govorili, preden se boste zavedali.
Na voljo za iOS in Android.

Aplikacija Sworkit

Pozabite na osebnega trenerja. Omislite si Sworkit. Zaupajte mu svoje cilje in želje glede vadbe in sestavil vam bo osebni načrt. Sledite preprostim vajam s posnetkov in cilj boste dosegli mimogrede.
Na voljo za iOS in Android.

Aplikacija Coctails Made Easy

Vsak pravi moški mora znati zmešati vsaj en koktajl. Najlažje se ga boste naučili z aplikacijo Coctails Made Easy, ki je neusahljiv vir receptov za koktajle.
Na voljo za iOS in Android.

Delectable Wines

Kar je Distiller za žgane pijače, je Delectable Wines za vina. Posnemite fotografijo etikete vina in aplikacija vam postreže s koristnimi informacijami o vinu, kot so ocene pivcev in strokovnjakov, predlaga pa vam tudi podobna vina.
Na voljo za iOS in Android.

Aplikacija How to Cook Everything

Ste kuharski analfabet? Postanite mojster kuhe z aplikacijo How to Cook Everything, ki vas bo čez noč spremenil v moškega, ki se zna obrniti v kuhinji. Ker sodobni moški pač mora znati kuhati, ne le mešati koktajlov.
Na voljo za iOS.


Pametni telefon Google Pixel Pametni telefon Google Pixel je odkriti napad na iPhone 7 Vdor v iPhone Hekerjem za vdor v iPhone obljubljena milijonska nagrada iphonecompare Narobe svet! iPhone 2G je dražji kot iPhone 7! Pametni telefon Google Pixel in Google Pixel XL Google Pixel in Google Pixel XL – Googlov odgovor na iPhone 7 · ·