Najboljši “streetstyle” s tedna mode jesen-zima 2015 v Londonu
Utrip mesta · moda · ženska moda

Tedni mode jesen-zima 2015 se nadaljujejo. Po New Yorku je tradicionalno čas za London Fashion Week. Poglejmo, kako so slabemu londonskemu vremenu ubežale fashioniste, ki so si ogledale modne revije za sezono jesen-zima 2015. Predstavljamo vam najboljše “streetstyle” videze s tedna mode v Londonu, ki napovedujejo trende prihodnosti.

Tedni mode jesen-zima 2015 so že v polnem teku. Po New Yorku je čas, da si ogledamo najboljši “streetstyle” s tedna mode v Londonu, ki je kljub slabemu vremenu postregel z odličnimi uličnimi modnimi kombinacijami. Modne poznavalke s celega sveta se dežju in vetru niso dale motiti in na betonski modni pisti razkazovale svoje imenitne stylinge, med katerimi smo zasledili kar nekaj trendovskih kosov prihajajoče pomladi in celo prihodnje jeseni. V galeriji si oglejte, kaj so fashioniste oblekle za ogled modnih revij londonskega tedna mode jesen-zima 2015 (London Fashion Week – jesen/zima 2015) . Le kaj je namreč bolj zanimivega, kot so streetstyle modne kombinacije, s katerimi postrežejo najboljše modne poznavalke, ki v času tednov mode obiščejo vse svetovne modne prestolnice?

PREBERITE ŠE: Tedni mode jesen-zima 2015: Najboljši “streetstyle” s tedna mode v New Yorku

Najboljši “streetstyle” s tedna mode jesen-zima 2015 v LondonuOdpri galerijo
PicMonkey Collage Trend: Barve & stili manikure ženskih nohtov v letu 2015 Ženske frizure 2015 Ženske frizure 2015: Najbolj vroč trend barvanja las je “ecaille” PicMonkey Collage Kaj prinaša New York Fashion Week – Jesen/ Zima 2015 1 Sivolase ikone uličnega stila na modnem blogu Advanced Style · · · · · ·