prenove
Utrip mesta · dom

Ne glede na to, koliko napora in stresa zahteva renovacija, je pogled na končni rezultat neprecenljiv. Ti prostori so nekoč bili videti porazno, zdaj pa so kot prostori kakšnega luksuznega hotela.

V času različnih platform, kjer uporabniki objavljajo koristne nasvete za DIY (naredi sam), je polepšati dom postalo bistveno lažje, kot je to bilo nekoč. Če nimate ideje, kako obnoviti kakšno sobo, je dovolj, da na YouTubu vtipkate tisto, kar vas zanima, in dobili boste odgovor, ki ga želite. Seveda so tudi področja, za katera nujno potrebujete strokovnjake, a včasih je dovolj nekaj ustvarjalnega duha, s katerim boste stari prostor naredili svež in moderen.

Če nimate navdiha, kako preurediti prostor, pokukajte v galerijo slik, kjer so najbolj hude renovacije. Za nekatere izmed njih ne boste verjeli, da gledate fotografijo istega prostora.

Galerija slik – Renovacije prostorov

1 - nekočOdpri galerijo
Tentsile Universe Universe: šotor, ki ga lahko postavite na vodi, na tleh ali v zraku Gucci Décor 2018 Gucci Décor: Guccijeva linija ikoničnih printov in motivov prihaja v vaš dom architecture-1836070_1920 Kako dvigniti ceno svojega doma? shutterstock_792327376 10 idej za aktivno druženje v naravi · · · · · ·