Teh 12 prostorov je po renovaciji videti tako dobro, da se ne bi branili bivati v njih

Ne glede na to, koliko napora in stresa zahteva renovacija, je pogled na končni rezultat neprecenljiv. Ti prostori so nekoč bili videti porazno, zdaj pa so kot prostori kakšnega luksuznega hotela.

V času različnih platform, kjer uporabniki objavljajo koristne nasvete za DIY (naredi sam), je polepšati dom postalo bistveno lažje, kot je to bilo nekoč. Če nimate ideje, kako obnoviti kakšno sobo, je dovolj, da na YouTubu vtipkate tisto, kar vas zanima, in dobili boste odgovor, ki ga želite. Seveda so tudi področja, za katera nujno potrebujete strokovnjake, a včasih je dovolj nekaj ustvarjalnega duha, s katerim boste stari prostor naredili svež in moderen.

Če nimate navdiha, kako preurediti prostor, pokukajte v galerijo slik, kjer so najbolj hude renovacije. Za nekatere izmed njih ne boste verjeli, da gledate fotografijo istega prostora.

Galerija slik – Renovacije prostorov

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Čudovita kolekcija Zara Home za poletje 2020 v ospredje postavlja naravne materiale