DSC_1328
Utrip mesta · moda · ženska moda

Sej veste, tiste hude slovenske torbice in nahrbtniki? Za njimi stoji modna oblikovalka Teja Jeglič, ki pod imenom Tejajeglichdesign ustvarja linijo ročno izdelanih, stilsko in barvno dovršenih ženskih torbic in nahrbtnikov.

Modna oblikovalka Teja Jeglič se že od nekdaj spogleduje z geometričnimi oblikami in asimetričnimi dizajni. Začela je kot oblikovalka oblačil na Fakulteti za dizajn v Ljubljani, svoje znanje pa je preizkusila tudi na priznani šoli Leeds College of Art v Angliji, kjer je nekaj časa tudi študirala.

PREBERITE ŠE: 10 stvari, ki jih mora imeti ženska v omari do 30. leta

Danes Teja Jeglič pod imenom Tejajeglichdesign ustvarja linijo ženskih nahrbtnikov in torbic, unikatnih in ročno izdelanih izdelkov, ki so narejeni v kombinaciji s pravim in umetnim usnjem.

Njeni dizajni imajo prav poseben, prepoznaven stil, saj kot logo uporablja akrilno prozorno ploščico z njenim umetniškim imenom, ki jo sama izreže z laserjem, pika na i pa je gotovo pašček za čez ramo oziroma “verižica”. Za to, da so njene torbice tako vroče, stilsko in barvno dovršene, Teja porabi kar nekaj časa – poiskati je treba pravo kombinacijo med koščki blaga.

Teja si želi v prihodnosti ustvariti tudi kolekcijo za moške, predvsem pa povečati stilsko in namembno raznolikost torbic. Poleg zdajšnje spletne prodaje si nekoč želi tudi svojo trgovino.

V fotogaleriji si oglejte torbice in nahrbtnike Teje Jeglič – Tejajeglichdesign

TejajeglichdesignOdpri galerijo
Unicorn lasje Modni trendi: rog iz las kot pri samorogu Suknjič Augmented Jacket Augmented Jacket: suknja z okrasnim perjem, ki je tudi navigacija Tangice Minimal Apparel Minimal Apparel: tangice še nikoli niso bile tako udobne Plastičen prikaz težav, ki jih imajo dekleta z dolgimi lasmi. Težave, ki jim imajo vsak dan dekleta z dolgimi lasmi ·