fbpx

Tejajeglichdesign: vroče slovenske ženske torbice in nahrbtniki Teje Jeglič

Sej veste, tiste hude slovenske torbice in nahrbtniki? Za njimi stoji modna oblikovalka Teja Jeglič, ki pod imenom Tejajeglichdesign ustvarja linijo ročno izdelanih, stilsko in barvno dovršenih ženskih torbic in nahrbtnikov.

Modna oblikovalka Teja Jeglič se že od nekdaj spogleduje z geometričnimi oblikami in asimetričnimi dizajni. Začela je kot oblikovalka oblačil na Fakulteti za dizajn v Ljubljani, svoje znanje pa je preizkusila tudi na priznani šoli Leeds College of Art v Angliji, kjer je nekaj časa tudi študirala.

PREBERITE ŠE: 10 stvari, ki jih mora imeti ženska v omari do 30. leta

Danes Teja Jeglič pod imenom Tejajeglichdesign ustvarja linijo ženskih nahrbtnikov in torbic, unikatnih in ročno izdelanih izdelkov, ki so narejeni v kombinaciji s pravim in umetnim usnjem.

Tejajeglichdesign
Tejajeglichdesign

Njeni dizajni imajo prav poseben, prepoznaven stil, saj kot logo uporablja akrilno prozorno ploščico z njenim umetniškim imenom, ki jo sama izreže z laserjem, pika na i pa je gotovo pašček za čez ramo oziroma “verižica”. Za to, da so njene torbice tako vroče, stilsko in barvno dovršene, Teja porabi kar nekaj časa – poiskati je treba pravo kombinacijo med koščki blaga.

Teja si želi v prihodnosti ustvariti tudi kolekcijo za moške, predvsem pa povečati stilsko in namembno raznolikost torbic. Poleg zdajšnje spletne prodaje si nekoč želi tudi svojo trgovino.

V fotogaleriji si oglejte torbice in nahrbtnike Teje Jeglič – Tejajeglichdesign

Dodatne Informacije

Več informacij:
tejajeglichdesign.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!