Temu se ne moreš izogniti: življenjske resnice, ki jih mora sprejeti vsak moški
V zraku · buzz buzz

Življenje je polno tako čudovitih kot tudi manj prijetnih trenutkov – krmarjenje po življenjski poti je nedvomno veliko lažje, če se naučite, kako sprejeti dejstva, ki se jim za nobeno ceno ne morete izogniti.

Nekoč boste plešasti. V prihodnosti bo napočil čas, ko nikakor več ne boste mogli skriti svoje pleše. Kaj storiti? Predlagamo, da se preprosto sprejmete takšnega, kot ste. Obraz lahko po želji okrasite z brado, če si brez las življenja nikakor ne predstavljate, pa rešitev čaka v obliki lasnih vstavkov.
Umrli boste. Če se vam uspe prepričati, da izguba las še ne pomeni konca sveta, pa najhujše na žalost šele prihaja. Ljudje vsaj za zdaj še nismo nesmrtni, zato bomo vsi dočakali poslednji dan na Zemlji.
Družina je pomembna. Čeprav vam družinski člani nemalokrat povzročajo preglavice, pa bodo vedno del vašega življenja. Prav zaradi tega razloga je treba z njimi preživljati veliko časa in ob tem vzdrževati dober medsebojni odnos. Starost ima podobno kot vsako drugo življenje obdobje svoje prednosti in slabosti.

Padajoč družbeni status. Obremenjevanje s številom sledilcem na družbenih omrežjih je povsem nepotrebno. Nehajte se ukvarjati s tem, kar mislijo in delajo drugi, ampak se raje osredotočite na izboljšanje svojega življenjskega sloga.
Vsako razmerje ne more uspeti. Če menite, da vajino razmerje nima prihodnosti, je temu verjetno res tako. V tem primeru je najbolje, da naredite korak naprej in se iz lastnih napak nekaj naučite.
Ne morete biti najboljši v vsem. Posameznik pač ne more biti uspešen pri vsakem delu, za katerega poprime. Naj vas spomnimo – Albert Einstein je prvič spregovoril pri štirih letih in si ni znal zavezati vezalk, za nameček pa se je poročil s svojo sestrično.
Soočili se boste s kritikami.Motiti se je človeško, zato je pomembno, da priznate svoje napake. Tudi ko se boste morali soočiti z neupravičenimi kritikami, vam priporočamo, da kletvice zadržite zase.


Hiška, v celoti izdelana iz čokolade Saj ni res, pa je! Hiška, v celoti izdelana iz čokolade, ki jo lahko najamete Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnemo v javnosti in spravljamo drug drugega ob živce Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnemo v javnosti in spravljamo druge ob živce shutterstock_778619989 Predmeti na pisarniški mizi, na katere prisegajo uspešni poslovneži 20070810__STARDUST101 13 stvari, ki jih o čarovnicah zagotovo niste vedeli ·