fbpx

Temu se ne moreš izogniti: življenjske resnice, ki jih mora sprejeti vsak moški

Temu se ne moreš izogniti: življenjske resnice, ki jih mora sprejeti vsak moški

Življenje je polno tako čudovitih kot tudi manj prijetnih trenutkov – krmarjenje po življenjski poti je nedvomno veliko lažje, če se naučite, kako sprejeti dejstva, ki se jim za nobeno ceno ne morete izogniti.

Nekoč boste plešasti. V prihodnosti bo napočil čas, ko nikakor več ne boste mogli skriti svoje pleše. Kaj storiti? Predlagamo, da se preprosto sprejmete takšnega, kot ste. Obraz lahko po želji okrasite z brado, če si brez las življenja nikakor ne predstavljate, pa rešitev čaka v obliki lasnih vstavkov.
Umrli boste. Če se vam uspe prepričati, da izguba las še ne pomeni konca sveta, pa najhujše na žalost šele prihaja. Ljudje vsaj za zdaj še nismo nesmrtni, zato bomo vsi dočakali poslednji dan na Zemlji.
Družina je pomembna. Čeprav vam družinski člani nemalokrat povzročajo preglavice, pa bodo vedno del vašega življenja. Prav zaradi tega razloga je treba z njimi preživljati veliko časa in ob tem vzdrževati dober medsebojni odnos. Starost ima podobno kot vsako drugo življenje obdobje svoje prednosti in slabosti.

Ali ste že našli sorodno dušo?
Ali ste že našli sorodno dušo?

Padajoč družbeni status. Obremenjevanje s številom sledilcem na družbenih omrežjih je povsem nepotrebno. Nehajte se ukvarjati s tem, kar mislijo in delajo drugi, ampak se raje osredotočite na izboljšanje svojega življenjskega sloga.
Vsako razmerje ne more uspeti. Če menite, da vajino razmerje nima prihodnosti, je temu verjetno res tako. V tem primeru je najbolje, da naredite korak naprej in se iz lastnih napak nekaj naučite.
Ne morete biti najboljši v vsem. Posameznik pač ne more biti uspešen pri vsakem delu, za katerega poprime. Naj vas spomnimo – Albert Einstein je prvič spregovoril pri štirih letih in si ni znal zavezati vezalk, za nameček pa se je poročil s svojo sestrično.
Soočili se boste s kritikami.Motiti se je človeško, zato je pomembno, da priznate svoje napake. Tudi ko se boste morali soočiti z neupravičenimi kritikami, vam priporočamo, da kletvice zadržite zase.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!