ezgif.com-webp-to-jpg - 2020-04-10T113919.487
Utrip mesta · mobilno

Navdušenec nad Teslinim poltovornjakom si je zamislil nadgradnjo, ki bo futuristični, neprebojni in električni Cybertruck prelevila v počitniškega sopotnika.

Čeprav je bil Tesla Cybertruck zgolj predstavljen in ga še ni na cestah, se je že pojavil klub oboževalcev tega futurističnega poltovornjaka. Na spletni strani cybertruckownersclub smo lahko tako zasledili uporabnika z vzdevkom “joeguy07″, ki si je zamislil prav posebno različico Tesle Cybertruck.

S pomočjo računalniške skice je predstavil poltovornjak s kamp dodatkom. Le tega naj bi se namestilo v keson Cybertrucka, izdelovala pa bi ga lahko druga podjetja in ne nujno Tesla. Joe si je zamislil dve različici: Solo in Duo, s pomočjo računalniške skice pa si lažje predstavljamo, kje naj bi bil prostor namenjen spanju. Več podatkov žal ni znanih, je pa za pričakovat, da se bo ta, ali njej podobna ideja, tudi dejansko izvedla. In to že v trenutku, ko bodo na ceste zapeljali prvi Tesla Cybertruck.

IMG_3994-scaled Officina Armare A88 Gransport: superšportnik na valovih Kolo Angell Kolo Angell: električno kolo z zaslonom na dotik na krmilu, lahko kot peresce Polestar-Percept-electric-car Polestar Precept je avantgarden, veganski, električen! Ziller-R9T-001-1982-default-large Zillers Garage BMW R9T: mokre sanje Mad Maxa · ·