Tesla Cybertruck Camper Concept: počitniška nadgradnja

Zadnjič posodobljeno: :

Navdušenec nad Teslinim poltovornjakom si je zamislil nadgradnjo, ki bo futuristični, neprebojni in električni Cybertruck prelevila v počitniškega sopotnika.

Čeprav je bil Tesla Cybertruck zgolj predstavljen in ga še ni na cestah, se je že pojavil klub oboževalcev tega futurističnega poltovornjaka. Na spletni strani cybertruckownersclub smo lahko tako zasledili uporabnika z vzdevkom “joeguy07″, ki si je zamislil prav posebno različico Tesle Cybertruck.

Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck Camper Concept

S pomočjo računalniške skice je predstavil poltovornjak s kamp dodatkom. Le tega naj bi se namestilo v keson Cybertrucka, izdelovala pa bi ga lahko druga podjetja in ne nujno Tesla. Joe si je zamislil dve različici: Solo in Duo, s pomočjo računalniške skice pa si lažje predstavljamo, kje naj bi bil prostor namenjen spanju. Več podatkov žal ni znanih, je pa za pričakovat, da se bo ta, ali njej podobna ideja, tudi dejansko izvedla. In to že v trenutku, ko bodo na ceste zapeljali prvi Tesla Cybertruck.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tesla.com
cybertruckownersclub.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Earth 300 je superjahta, zgrajena za milijarderje