Bar Tetchan Yakitori
Utrip mesta · lokali

V eni od stranskih ulic v Kichijojiju, predmestju Tokia, so arhitekt Kengo Kuma in njegovi družabniki odprli restavracijo in bar Tetchan Yakitori bar, ki je okrašen s pisanimi kabli. Prostor je večinoma opremljen s predmeti iz recikliranega materiala, vključno z ethernet kabli, kar daje restavraciji nevsakdanji videz. Medtem pa je šank bara, vključno s stoli in mizami, narejen iz stopljenih ostankov akrilnih stranskih produktov, ki jim dajejo prozoren videz.

Tetchan Yakitori bar se nahaja v predmestju Tokia, v ulici, kjer še vedno močno diši po črnem trgu, ki je vladal po drugi svetovni vojni. Lokal izstopa po svojem interjerju, saj je nenavadno opremljen. Restavracija je namreč prepredena s pisanimi kabli, bar pa opremljen z elementi iz stopljenih ostankov akrilnih izdelkov. Prostor dopolnjuje stripovsko navdahnjena stenska slika (manga) Teruhika Yumuraja.

PREBERITE ŠE: Dnevni bar in nočni klub ZOO v Ljubljani

Bar Tetchan YakitoriOdpri galerijo
Bočka pub na Viču Bočka pub – koncerti in belgijska piva Restavracija D & J Restavracija D & J: ko zadiši po štajerskih dobrotah Gostilnica 5 - 6 kg Nova gastronomska uživalnica: Gostilnica 5 – 6 kg Grill Babji Zob je stičišče Alp in Balkana. Restavracija Grill Babji Zob – na Bled na baklave