V zraku · tehnologija

Po fotografijah sodeč je izjemno seksi. Masiven in črn. Videti je izredno zmogljiv, kar dokazujejo tudi osupljivi rezultati. Ne, tokrat ne govorimo o novem avtomobilu, temveč o težko pričakovanem Panasonicovem fotoaparatu, ki z zmogljivostjo snemanja v 4K resoluciji prekaša marsikatero kakovostno kamero.

Dnevi, ko smo z digitalnim fotoaparatom lahko le fotografirali, so zgodovina. Težko bi verjeli, toda med letošnjimi nominiranci za oskarja je kar nekaj filmov, ki so jih snemali s sicer precej dragimi digitalnimi fotoaparati. Snemali! Da, tako daleč smo že prišli in temu nikakor ne smemo oporekati. Danes za kamero namreč ni treba več odšteti celega premoženja, privoščijo pa si jo lahko tudi tisti, ki imajo veliko talenta in malo denarja. Še bolj dostopni so fotoaparati in na prodajne police prihaja novi Panasonicov fotoaparat, ki jemlje dih.

Tehnične podrobnosti fotoaparata lahko preverite tukaj.

Potem ko je novi GH4 spoznala tudi javnost, bi težko ugovarjali dejstvu, da je šel Panasonic tokrat še korak dlje. Lumix GH4, ki so ga prejšnji mesec v Las Vegasu prvič predstavili na sejmu zabavne elektronike CES, vsebuje zmogljivejše prednosti svojega predhodnika GH3. Najbolj izstopajoč je seveda zajem videa v 4K resoluciji s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Kako se je odrezal, lahko preverite sami v galeriji in naboru videev pod člankom. Posnetki so enkratni, kakšni bodo šele naslednji nominiranci za oskarje!

Odpri galerijo

Vse aplikacije in ura, ki lahko služi tudi kot modni dodatek. iWatch – Koncept, ki je tako seksi satya nadella Satya Nadella je novi predsednik uprave Microsofta cover-pametni telefoni 2014 Najbolj pričakovani pametni telefoni leta 2014 google-nexus-smartwatch-970x0 Google Smartwatch: Kaj pravzaprav zares vemo o pametni uri, ki jo razvija Google? · · ·