Thalasso Spa Lepa Vida_2015
Utrip mesta · destinacija · Utrip mesta · zdravje & lepota

Letos poleti se lahko ponovno “crkljamo” na slovenski obali, pa vendar bo nekoliko drugače. Če se bomo odpravili v Thalasso Spa Lepa Vida bomo priča razvajanju od glave do pet. Na voljo so namreč različni tretmaji, pilingi in masaže, po katerih bomo sproščeni skočili nazaj v urbano okolje.

V osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline leži Thalasso Spa Lepa Vida. Na voljo so tretmaji z naravnimi solinskimi izdelki, od teh sta solinsko blato ter slanica – matična voda s strani Ministrstva za zdravje priznana kot naravna zdravilna dejavnika.

Solinsko blato pospešuje izločanje znoja in odpadlih snovi iz telesa, zato je primeren pri odpravi celulita. Slanica poleg natrijevega klorida vsebuje še kalcij, kalij, magnezij, železo in bromide, kopanje v slanici, ki je lahko tudi do desetkrat gostejša kot morska voda, deluje pomirjevalno, krvni obtok se poveča in s tem pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa. Poleg oblog s solinskim blatom in kopeli v slanici, nam nudijo tudi solne pilinge in klasične masaže.

P.s.: Zaradi občutljive lege so vsi objekti energetsko varčni in narejeni v skladu z načeli trajnostnega razvoja.

Ogled galerije – Thalasso Spa Lepa Vida

Thalasso Spa Lepa VidaOdpri galerijo

PicMonkey Collage Top 10: najlepše plaže v Evropi PicMonkey Collage TOP 10: najlepše plaže na Jadranu, ki so kot iz pravljice PicMonkey Collage Top žurerske plaže na Hrvaškem Najlepše koče v Evropi Guardian: med najlepše počitniške koče v Evropi sodi tudi slovenska · · ·