Thalasso Spa Lepa Vida: kjer je doma razvajanje

Letos poleti se lahko ponovno "crkljamo" na slovenski obali, pa vendar bo nekoliko drugače. Če se bomo odpravili v Thalasso Spa Lepa Vida bomo priča razvajanju od glave do pet. Na voljo so namreč različni tretmaji, pilingi in masaže, po katerih bomo sproščeni skočili nazaj v urbano okolje.

V osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline leži Thalasso Spa Lepa Vida. Na voljo so tretmaji z naravnimi solinskimi izdelki, od teh sta solinsko blato ter slanica – matična voda s strani Ministrstva za zdravje priznana kot naravna zdravilna dejavnika.

Thalasso Spa Lepa Vida
Thalasso Spa Lepa Vida

Solinsko blato pospešuje izločanje znoja in odpadlih snovi iz telesa, zato je primeren pri odpravi celulita. Slanica poleg natrijevega klorida vsebuje še kalcij, kalij, magnezij, železo in bromide, kopanje v slanici, ki je lahko tudi do desetkrat gostejša kot morska voda, deluje pomirjevalno, krvni obtok se poveča in s tem pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa. Poleg oblog s solinskim blatom in kopeli v slanici, nam nudijo tudi solne pilinge in klasične masaže.

P.s.: Zaradi občutljive lege so vsi objekti energetsko varčni in narejeni v skladu z načeli trajnostnega razvoja.

Ogled galerije – Thalasso Spa Lepa Vida

Dodatne Informacije

Več informacij:
thalasso-lepavida.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ti triki ti bodo pomagali, da se v karanteni ne zrediš!