The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenja
Utrip mesta · arhitektura

Če živite hitro in stresno, potem si morate občasno napolniti baterije. Najbolje bi se bilo v trenutku kar preslikati na samotni otok, kjer ni telefonov, računalnikov, časopisov in ljudi, ki te cukajo za rokav. A žal to ni mogoče, je pa mogoča nekoliko drugačna rešitev.

The Escape Pod lahko odigra vlogo samotnega otoka, saj boste v tej mini hišici lahko izolirani od zunanjega sveta. Bivak, ki spominja na jajce, sestavlja ogrodje iz brezove vezane plošče ter evropskega hrasta. Zunanjost je oblečena v cedrove skodle, kar videz Escape Poda rahlo približa stoječemu storžu.

Bivak si lahko uredite popolnoma po svoje, tudi okna lahko postavite tja, kjer sami želite. Vir ogrevanja si lahko sami izberete. Pri podjetju Podmakers, kjer so se domislili The Escape Poda, sicer ponujajo nekaj svojih predlogov, kot so studio, pisarna, vrtna hišica in podobno, a izbira je na koncu vaša.

Začetna cena za Escape Pod je 22.000 evrov.

Galerija – The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenja

The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenjaOdpri galerijo

Tiny house   Made in Italy   M.A.DI. Home copy Hiša, ki jo postavite v 6 urah in stane le 28 tisoč evrov Stavba leta 2017 Stavba leta 2017 je protipotresna hiša Bi imeli lastno igrišče za hokej? Ezicerinks: Bi imeli lastno igrišče za hokej? Premična vikend hišica Premična vikend hišica · · ·