The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenja

The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenja

Če živite hitro in stresno, potem si morate občasno napolniti baterije. Najbolje bi se bilo v trenutku kar preslikati na samotni otok, kjer ni telefonov, računalnikov, časopisov in ljudi, ki te cukajo za rokav. A žal to ni mogoče, je pa mogoča nekoliko drugačna rešitev.

The Escape Pod lahko odigra vlogo samotnega otoka, saj boste v tej mini hišici lahko izolirani od zunanjega sveta. Bivak, ki spominja na jajce, sestavlja ogrodje iz brezove vezane plošče ter evropskega hrasta. Zunanjost je oblečena v cedrove skodle, kar videz Escape Poda rahlo približa stoječemu storžu.

The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenja
The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenja

Bivak si lahko uredite popolnoma po svoje, tudi okna lahko postavite tja, kjer sami želite. Vir ogrevanja si lahko sami izberete. Pri podjetju Podmakers, kjer so se domislili The Escape Poda, sicer ponujajo nekaj svojih predlogov, kot so studio, pisarna, vrtna hišica in podobno, a izbira je na koncu vaša.

Začetna cena za Escape Pod je 22.000 evrov.

Galerija – The Escape Pod: pobeg iz vsakodnevnega življenja

Dodatne Informacije

Več informacij:
podmakers.co.uk

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spiralni muzej Atelier Audemars Piguet v Švici je nekaj, kar si preprosto želiš videti!