Think & Shift otroški naslonjač
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · otroci

Think & Shift otroški naslonjač je kot nalašč za pobeg pred hrupno okolico, saj otrokom ponuja pomirjujoč objem, kjer se počutijo varno in se lahko brezskrbno posvečajo otroški igri.

Novozelandsko podjetje New Shoots je oblikovalskemu biroju Think & Shift zaupalo oblikovanje produkta, ki bi otrokom nudil varno zavetje pred hrupom in dogajanjem v njihovi okolici. Otroški naslonjač “Hideaway chair”, ki je pri tem nastal, je popoln za hiter pobeg v varen objem, kjer je prostor le za brezmejno otroško ustvarjalnost. Naslonjačeva zunanjost je narejena iz lesa in je oblikovana tako, da za razliko od marsikaterega otroškega pohištva prostor dejansko olepša. Notranjost naslonjača, ki je iz na otip prijetnega blaga, ki nežno boža, je snemljiva in zamenjljiva, kar olajša čiščenje in tako otrokom omogoča še bolj brezskrbno “packanje”.

PREBERITE ŠE: Kaj otroci na različnih koncih sveta jedo za zajtrk

Think & Shift otroški naslonjač Odpri galerijo
Prenosna krušna peč Roccbox Roccbox – prenosljiva krušna peč, ki speče pico v 90 sekundah Namizna svetilka je naše drugo sonce. Fade Task Light – namizna svetilka z naravno svetlobo je naše drugo sonce B-Tourist Strip - za več zasebnosti in udobja na letalu B-Tourist Strip – viseča mreža za glavo, ki med letom nudi udobje in zasebnost Hitro sestavljivi kavč narejen iz kartona. Kavč iz kartona, ki se ziba kot gugalnik in sestavi 1, 2, 3. · ·