Think & Shift otroški naslonjač nudi varno zavetje

Think & Shift otroški naslonjač

Think & Shift otroški naslonjač je kot nalašč za pobeg pred hrupno okolico, saj otrokom ponuja pomirjujoč objem, kjer se počutijo varno in se lahko brezskrbno posvečajo otroški igri.

Novozelandsko podjetje New Shoots je oblikovalskemu biroju Think & Shift zaupalo oblikovanje produkta, ki bi otrokom nudil varno zavetje pred hrupom in dogajanjem v njihovi okolici. Otroški naslonjač “Hideaway chair”, ki je pri tem nastal, je popoln za hiter pobeg v varen objem, kjer je prostor le za brezmejno otroško ustvarjalnost. Naslonjačeva zunanjost je narejena iz lesa in je oblikovana tako, da za razliko od marsikaterega otroškega pohištva prostor dejansko olepša. Notranjost naslonjača, ki je iz na otip prijetnega blaga, ki nežno boža, je snemljiva in zamenjljiva, kar olajša čiščenje in tako otrokom omogoča še bolj brezskrbno “packanje”.

PREBERITE ŠE: Kaj otroci na različnih koncih sveta jedo za zajtrk

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.newshoots.co.nz

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
12 montažnih hiš, za katere si boš želel, da bi jih lahko TAKOJ kupil