Ti ljudje so našli resnično bizarne alternative za ‘božično drevo’.
V zraku · buzz buzz

Ljudje po vsem svetu iščejo ustvarjalne ideje, kako alternativno okrasiti svoj dom med prazniki. In nekateri posamezniki imajo neverjetno bogato domišljijo. Tudi vam bodo prav prišle njihove ideje.

Prava božična drevesa so resnično lepa, a jih nekateri ljudje ne morejo imeti v svojem domu, ker jim ne dopuščajo različni razlogi. A to ne pomeni, da mora ostati med božičnimi prazniki vaš dom monoton. Zahvalite se tem ljudem z Reddita, ki so našli številne alternativne ideje, kako okrasiti ‘božično drevo’. Če mu sploh lahko rečemo božično drevo!

Nekatere ideje, ki jih boste videli v galeriji slik, se vam bodo morda zdele absurdne, vendar so učinkovite. In to je tisto, kar najbolj šteje.

Galerija slik – Odštekana božična drevesa

Božično drevo v knjižnici.Odpri galerijo
shutterstock_513839743 10 skrivnosti, ki vam jih v hotelu ne bodo zaupali Ideje za božična darila 2018: darila za prijateljico, ki je obsedena z astrologijo Ideje za božična darila 2018: darila za prijateljico, ki je obsedena z astrologijo kristina-flour-BcjdbyKWquw-unsplash Google razkriva tvoje umazane skrivnosti: pazi, kaj brskaš! Brutalno iskren test: katera je tvoja najboljša lastnost? Brutalno iskren test: katera je tvoja najboljša lastnost? · · · ·