Tjep Eau Electric Yacht
Utrip mesta · mobilno

Tjep je oblikovalski studio iz Amsterdama, kjer so si zamislili sila nenavaden koncept luksuzne jahte. Tjep Eau Electric Yacht je tako nenavadne oblike, da se že sprašujemo, ali zanjo morebiti ne potrebujemo novega navtičnega izraza.

Tjep Eau Electric Yacht je 63-metrsko plovilo, ki svoj navdih črpa tako iz električnih avtomobilov kot tudi iz vode same. Koncept predstavlja presunljivo videnje prihodnosti in prihodnost luksuzne morske plovbe. Vitko ogrodje iz aluminija in komandni stolp, ki lebdi nad palubo, sta elementa, ki ju do zdaj še nismo videli predstavljena na takšen način. Na krovu se najde prostor za bazen, helikoptersko pristajalno ploščad in 12 kabin. Njen pogon je 100-odstotno električen in zmore hitrost do 25 vozlov.

PREBERITE ŠE: HINCKLEY DASHER: PRVI LUKSUZNI ELEKTRIČNI GLISER NA SVETU

Galerija slik: Tjep Eau Electric Yacht

Tjep Eau Electric YachtOdpri galerijo

Huracána Super Trofeo Evo Huracána Super Trofeo Evo: najbolj strupen Lamborghini Huracán Jahta Sinot Nature – luksuz s konceptom Jahta Sinot Nature: luksuz s konceptom Aspark Owl Aspark Owl: električni superšportnik, za katerega niti niste vedeli, da obstaja 1000-500-citymagazine-cover Orangework Lennson 3C: najbolj kul avtodom ta hip · · ·