caroline-hernandez-tJHU4mGSLz4-unsplash
V zraku · odnosi

Čeprav so mlajše sestre velikokrat prave tečke, pa ostanejo sestrske vezi ene izmed najbolj trdnih, ki trajajo celo življenje. Mlajša sestra vas od vsega začetka obožuje in kuje med zvezde. Ste njen najboljši življenjski sopotnik, na katerega se lahko vedno obrne.

Zakaj je tvoja mlajša sestra tak blagoslov?

1. Je tvoja najboljša prijateljica.

Imeti mlajšo sestrico pomeni imeti doživljenjsko najboljšo prijateljico. Seveda te lahko mlajša sestra živcira, dokler ti ne posivijo prav vsi lasje. Vendar pa so to malenkosti, ki so ob pomembnih trenutkih hitro pozabljene.

2. Skupaj lahko počneta neumnosti.

Vsak, ki ima sestro, bo razumel ta razlog. Verjetno daleč najboljša stvar pri sestri je, da lahko skupaj počneta še tako neumne stvari. Pošiljata si grde Snapchat fotografije, oblačita družinskega psa v mamine obleke ter se norčujeta iz bivših fantov.

3. Si njena prva prijateljica.

Od dneva, ko se je tvoja mlajša sestra rodila, si njena prijateljica. Takrat si zavzemala velik del njenega sveta in to se ne spremeni v poznejših letih.

4. Pozna te bolje kot kdorkoli drug.

Mlajša sestra te pozna bolje kot tvoji prijatelji ali pa celo partner. Ob tebi je že celo življenje, zato ve, katere stvari ti gredo najbolj na živce, kaj te bo spravilo v jok in kako te lahko najbolje potolaži.

5. Je tvoj osebni fotograf.

Kadarkoli potrebuješ novo profilno fotografijo, lahko računaš na mlajšo sestro, da se bo ure in ure ukvarjala s tvojo podobo, te fotografirala ter ti pomaga izbrati najboljši izdelek.

6. Veliko stvari sta doživeli skupaj.

Ker sta povezani že celo življenje, sta tudi veliko pomembnih dogodkov doživeli skupaj. V mnogih situacijah je tako tvoja mlajša sestra tista, ki te tudi najbolje razume.

7. Vedno te potrebuje.

Občutek, da nas nekdo potrebuje, je topel in zagotavlja varnost in občutek ljubezni. Za mlajšo sestro si v času težav vedno prva izbira.

8. Je konstanta sredi neštetih sprememb.

Življenje se neprestano spreminja ter zavija na nepričakovane stranske poti. Mlajša sestra pa sredi vsega tega kaosa ostaja dobrodošla konstanta.

9. Izmenjava oblačil.

Ko ste bili mlajši, je bilo nemogoče nositi oblačila mlajše sestrica. Zdaj pa sta po vsej verjetnosti podobne konstitucije in si lahko oblačila ves čas menjavata.  Nakupovanje v njeni omari je privlačnejše od nakupovanja v nakupovalnem središču.

10. Na družinskih zabavah je popolna družba.

V družbi mlajše sestre ni nikoli dolgočasno. Tako se lahko na sicer brezveznih družinskih srečanjih skupaj odlično zabavata.

11. Njeni prijatelji postanejo tvoji prijatelji.

Prijatelji mlajše sestre hitro postanejo tudi tvoji prijatelji in tako skupaj razširjata pomembne in dolgotrajne prijateljske vezi.

Razlogov, da je mlajša sestra, blagoslov je še več. Z njo se boste postarali, naredila bo vse za vas, vedno bo iskrena do vas in je ena od redkih oseb, ki vam bo vedno stala ob strani.

Najboljši čas za začetek romantičnega razmerja v letu 2017 je prav oktober Najboljši čas za začetek romantičnega razmerja v letu 2017 je prav oktober shutterstock_499269973 To je povprečna količina spolnih odnosov vaših sovrstnikov! shutterstock_382091164 10+ dobrih razlogov, zakaj je tvoja starejša sestra blagoslov shutterstock_622738241 Moški, ki se poročijo s pametnimi ženskami, živijo dlje