To je spa, narejen posebej za utrujene mamice.
V zraku · buzz buzz

Nosečnice in mamice, napočil je vaš trenutek – V Los Angelesu so odprli salon, namenjen mamicam, kjer se lahko osvobodijo stresa, in nosečnicam, ki jim lahko ena izmed sproščujočih masaž pomaga pri prihajajočem porodu. Če se sprašujete, kam z otroki, medtem ko uživate, jih preprosto pripeljite s seboj. Za vse je poskrbljeno, vaša naloga je, da uživate.

Starši vedo, kako težko je najti čas zase in si odpočiti. SPA-center Spa Lé La je prepoznal njihovo utrujenost, zato so pripravili program, ki je namenjen posebej utrujenim staršem.

Lastnica SPA-centra je želela ustvariti prostor, kjer se bodo mamice in očetje posvetili sebi, medtem ko nekdo čuva njihove otroke. Vsak starš plača tretma, varovanje enega otroka pa je brezplačno. Ti se, medtem ko se starši sproščajo, učijo, poslušajo glasbo, izvajajo jogo

Osnovni paket vključuje dve uri brezskrbnega sproščanja, posebna poslastica je zvočno izolirana soba, v kateri lahko spijo, berejo ali se posvetijo vsem stvarem, ki se jim ne morejo zaradi otroka.  Bodoče mamice pa lahko izberejo programe, narejene posebej za nosečnice.

Lastnica SPA-centra pravi, da imajo nekateri starši slabo vest, ker so se posvetili sebi in ne svojem otroku, a sporoča jim, da je to zdravo, saj bodo le sproščeni lahko vzpostavili skupni jezik s svojim otrokom. Tako bodo vsi zadovoljni, kar je najbolj pomembno za srečno hišno vzdušje.

shutterstock_481502263 Če je verjeti znanosti, bomo v prihodnosti delali le 4 dni na teden "Levo sem bila emo. Zdaj delam, da si lahko plačam študij. Izobražujem se za spletno razvijalko in oblikovalko. Sem tudi model in ambiciozna igralka." Neverjetne preobrazbe uporniških najstnikov, ki dokazujejo, da so najstniška leta zelo huda 15+ razlogov, zakaj so kužki najboljša stvar na svetu 15+ razlogov, zakaj so kužki najboljša stvar na svetu 6 sestavin iz kuhinje, s katerimi boste očistili kopalnico v 15-ih minutah. 6 sestavin iz kuhinje, s katerimi boste očistili kopalnico v 15 minutah · · · · · ·