We Wore What
Utrip mesta

Spoznajte 22-letno blogerko Danielle Bernstein, ki je plačana po 15 tisoč ameriških dolarjev in več za Instagram objavo! V čem je trik? Tako enostavno to pač ni! Ali pač? Imeti moraš zgolj veliko sledilcev, ki jih tej lepotni blogerki ne primanjkuje. Denar priteka k njej s strani znamk, ki želijo, da njihov produkt na njeni fotografiji opazi njenih 1,2 milijona sledilcev. ‘Škljoc’ in cekini so tu. Če to ni življenje!

No, to pa je življenje! Medtem, ko vi vsak dan hodite v službo in služite trdo prigaran kruh, Danielle Bernstein za objavo na Instagramu zasluži tudi po več kot 15 tisoč ameriški dolarjev. Kot številne druge modne in lepotne blogerke objavlja na videz naključne posnetke iz njenega življenja, objavo pa opremi z informacijami o tem kje kupiti obleke in druge dodatke s slike. In to je to. Če to ni najlažje prislužen denar na svetu!

Kar mnogi njeni sledilci ne vedo je, da je večina njenih objav rezultat pogajanj z modnimi in lepotnimi znamkami, ki jo na primer prosijo, naj ne vključi konkurenčnega izdelka v istem posnetku ali tekoči teden. In za to so pripravljeni plačati visoke denarce, Danielle pa lahko vsak dan iztrži več.

PREBERITE ŠE: 5 zanimivih dejstev o Chanelu, ki jih še niste vedeli

Za takšne skrite ”ambasadorje/ke” znamk in njihove sponzorirane objave znamke letno odštejejo tudi več kot milijardo dolarjev. Objave Danielle Bernstein lahko spremljate na Instagram profilu We Wore What in več kot vas bo to storilo, več se bo nakapljalo v njen žep, saj bo lahko za objavo zaračunala še več.

We Wore WhatOdpri galerijo
Foto: Annabelle Fleur 10 modnih blogerk z najboljšimi feminilnimi stili PicMonkey Collage Instagram: Če bi se očetje obnašali kot modni blogerji PicMonkey Collage Črna Z-račka: slovenska “upcycle” moda in nova kolekcija Road Čudežno suho olje Huile Prodigieuse Nagradna igra: Nuxe Huile Prodigieuse suho olje · · · · ·