To se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški
V zraku · odnosi

Najlepše klasične zgodbe, čustvene pesmi in resnične ljubezni niso uspele tako natančno opisati, kaj se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški, kot je to opisal pisatelj David Tumarinson.

David Tumarinson piše čustveno prozo, a internet je obnorel s svojim zapisom o tem, kaj se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški.

Njegove besede dokazujejo moč objema in vas spodbujajo, da se pogosteje objemate –, ker tako ženske kot moški hrepenijo po ljubezni.

Ko se moški potihoma prismukne k ženskemu hrbtu in svoje roke ovije okoli njenega telesa, on zapre krog – svojega in njenega, To je krog nežnosti, topline in zaščite. Moški takrat postavi svojo žensko v središče tega strastnega kroga. Na tak način ji pove, da je ona središče njegovega vesolja. On objema žensko v tišini. Ženska tudi stoji v tišini. Čuti toploto in energijo, ki prihaja iz teh mirnih rok …

… ko moški objame žensko, ona čuti, kot da ima krila in lahko poleti. Ta krog ljubezni je miren in udoben. Zaradi nežnosti se topi kot kocka sladkorja v skodelici čaja.

Kdo je ona medtem, ko stoji v središču tega kroga?
Kaj čuti? Je deklica ali ženska?
Se počuti ljubljeno ali ona ljubi?

On jo z objemom ščiti od zunanjega sveta, ki je tako hladen in osamljen. V njegovih rokah pa je tako toplo in udobno. Te roke so njena zaščita in spokoj. To je vse, kar ženska išče, na kar čaka in upa …”

15 staršev priznalo: to najbolj obžalujemo pri vzgoji svojih otrok Starši priznali: to najbolj obžalujemo pri vzgoji svojih otrok Moške erogene cone, ki bi jih ženske morale nehati ignorirati Moške erogene cone, ki bi jih ženske morale nehati ignorirati Zaradi tega moraš blokirati bivšega partnerja na družbenih omrežjih ... Zaradi tega moraš blokirati bivšega partnerja na družbenih omrežjih … 4 sporočila, s katerim ga boš v hipu naredila ljubosumnega 4 sporočila, s katerimi ga boš v hipu naredila ljubosumnega