fbpx

To se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški

To se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški

Najlepše klasične zgodbe, čustvene pesmi in resnične ljubezni niso uspele tako natančno opisati, kaj se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški, kot je to opisal pisatelj David Tumarinson.

David Tumarinson piše čustveno prozo, a internet je obnorel s svojim zapisom o tem, kaj se zgodi v ženskem telesu, ko jo objame njen moški.

Njegove besede dokazujejo moč objema in vas spodbujajo, da se pogosteje objemate, saj tako ženske kot moški hrepenijo po ljubezni.

Ko se moški potihoma prikrade do ženske in svoje roke ovije okoli njenega telesa, zapre krog – svojega in njenega. To je krog nežnosti, topline in zaščite. Moški takrat postavi svojo žensko v središče tega strastnega kroga. Na tak način ji pove, da je ona središče njegovega vesolja …

Ona je središče njegovega sveta!
Ona je središče njegovega sveta!

Ko moški objame žensko, se ji za trenutek zdi, kot da ima krila in lahko poleti. Ta krog ljubezni je miren in prijeten. Nežen do te mere, da se topi kot kocka sladkorja v skodelici čaja.

Kdo je ona, medtem ko stoji v središču tega kroga?
Kaj čuti? Je deklica ali ženska?
Se počuti ljubljeno ali ona ljubi?

On jo z objemom ščiti od zunanjega sveta, ki je tako hladen in osamljen. V njegovih rokah pa je takotoplo in udobno. Te roke so njena zaščita in spokoj. To je vse, kar ženska išče, na kar čaka in upa …”

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.