shutterstock_488618965
V zraku · buzz buzz

Imaš občutek, da nekdo misli nate, a ne veš, kdo bi lahko bil? Preveri tukaj, kaj so znaki, da nekdo močno, močno misli nate.

Na temo telepatske povezanosti med ljudmi in o tem, da lahko ljudje občutimo to, kar se dogaja drugim, četudi so nekje daleč, je bilo že veliko napisanega in vnelo se je več tisoč razprav. Nekateri v to verjamejo, drugi ne, a vsekakor ni nič napačnega, če prepoznaš znake, da nekdo v točno tem trenutku nate res močno, močno misli!

Če torej čutitiš, da nekdo misli nate, a ne veš, kdo bi lahko bil, poišči samoten kotiček in meditiraj ter misli na te občutek. Sprosti se in morda, samo morda, se ti bo ta oseba pojavila v glavi.

Nenadna vročica, ki ti oblije obraz.

Imaš občutek, da se ti je kri nenadoma, iz čistega miru, pognala v glavo in te je oblila vročica? Potem je možno, da je nekdo ravnokar pomislil nate. To je močan dokaz. Morda je za rdečico kriva žgečljiva informacija o tebi, ki jo ima ta oseba in o tej informacije pravkar premišljuje. Khm …

Občutek nelagodja

To je tisti občutek, ki se lahko primerja z občutkom, ko te nekdo intenzivno gleda in se ti poslednično začneš počutiti nelagodno. Če kar naenkrat občutiš nelagodje, potem je možno, da o tebi nekdo ravnokar razmišlja, zato bodi na ta znak pozoren.

Smejanje brez razloga

To je podobno temu, ko ti nekdo pove nekaj lepega in te preplavijo prijetna ter vesela čustva, na ustnicah pa se ti pojavi nasmeh. Podobno se ti lahko zgodi tudi takrat, ko nekdo razmišlja o tebi, in to zelo pozitivno!

shutterstock_752958226 Astrologi pravijo: tako najdeš ljubezen glede na svoje znamenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje zgodovinske fotografije To je 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij, ki se ti bodo za vedno vtisnile v spomin! Filipinski študenti morajo posaditi vsaj 10 dreves, če želijo zaključiti šolo! Filipinski študenti morajo posaditi vsaj 10 dreves, če želijo zaključiti šolo!