Nova Zelandija
Utrip mesta · destinacija

Le kaj je lepšega kot romantičen večer pod zvezdami, ki krasijo jasno nočno nebo? Da bi lahko ta čudoviti naravni pojav doživeli v vsej njegovi razkošnosti, vam bomo nekoliko pomagali pri iskanju pravega kraja. V nadaljevanju so tako zbrani čarobni kraji, kjer je zvezdnato nebo najlepše.

Svet je resnično čudovito igrišče matere narave. Pogled na neverjetna obzorja, skalnate obale in sončne zahode nikoli ne bo iz mode, a le nekatere stvari so tako navdušujoče, kot je zvezdnato nočno nebo. Na žalost onesnaževanje v večini mest po svetu otežuje zrenje v ozvezdja in zvezde, a na srečo obstajajo kraji, kjer se resnično razkrije, kaj vse se lahko zgodi na nočnem nebu. Če ste torej pripravljeni na pustolovščino na prostem, ki vam bo vzela sapo, spakirajte kovček in se odpravite v oddaljene kraje, kjer je zvezdnato nebo najlepše.

Galerija – Top 10: čarobni kraji, kjer je zvezdnato nebo najlepše

Kanarski otokiOdpri galerijo

Palazzo Versace Najlepše hotelske avle na svetu ryan-spencer-761603-unsplash 5+ toplih jesenskih destinacij za vse, ki že pogrešate poletje Neverjetni dokazi, da Japonska zagotovo ni ista kot ostale države sveta. Neverjetni dokazi, da Japonska zagotovo ni taka kot ostale države sveta Odštekani hoteli, kjer lahko bivate, če ste se naveličali običajnih bivališč. Odštekani hoteli, kjer lahko prenočite, če ste se naveličali običajnih prenočišč · · ·