Koncert: The Tiger Lillies se decembra vračajo v Ljubljano

Edinstveni grammyjevski nominiranci The Tiger Lillies so Ljubljano nazadnje obiskali maja 2016, ob decembrskem povratku pa nam bodo predstavili pregrehe in pohujšanja polne prizore s svojega najnovejšega albuma Devil's Fairground.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kino Šiška, Ljubljana

Organizator

Kino Šiška

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Predprodaja: 18,00 €; na dan dogodka: 22,00 €; s popustom 14,40 €

Leta 1989 ustanovljeni punk-kabaretni zabavljači The Tiger Lillies veljajo za eno najbolj posebnih in provokativnih zasedb dandanes, v svoji glasbi pa spretno združujejo temačne vidike življenja, doživeto pripovedništvo, sprevržen humor in cirkuško teatralnost.

Decembra nam bodo v Kinu Šiška predstavili svoj drugi letošnji album, Devil’s Fairground. Plošča se osredotoča na hedonistična, takrat pretežno poulična zgodnja leta zasedbe v Pragi na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja, na prehodu tega vznemirljivega mesta iz vzhodnjaške preteklosti v zahodnjaško prihodnost. Zgodbe o mestnih posebnežih, alkoholu in mamilih, ekscesih in izgredih so bendu seveda pisane na kožo, kot običajno pa lahko pričakujemo tudi stare favorite in sprejemanje želja občinstva.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tigerlillies.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!