Najboljše aplikacije za zmenke
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Iskanje partnerja se je v veliki meri preselilo na splet oz. mobilne naprave. Gre za sodoben način spoznavanja partnerja, ki se je zgodil predvsem zaradi hitrega načina življenja. Vse teže namreč najdemo čas za spoznavanje novih ljudi. Pri tem nam v veliki meri pomagajo aplikacije za zmenke, kot je Tinder, ki precej olajšajo delo, hkrati pa nam prihranijo nerodne trenutke, kot je zavrnitev, saj nikoli zares ne izvemo, ali osebi nismo všeč ali zgolj (še) ni prišla do nas. Tinder pa še zdaleč ni edina aplikacija, ki nas speča s potencialnimi partnerji. V nadaljevanju vam zato predstavljamo vse najboljše aplikacije za zmenke.

Katere so najboljše aplikacije za zmenke? Mobilne aplikacije za zmenke rastejo kot gobe po dežju, napaja pa jih porast števila uporabnikov.

PREBERITE ŠE: Aplikacija za taksi HOPIN TAXI – naročanje taksija prek aplikacije zdaj tudi v Ljubljani

S pojavom aplikacij za zmenke iskanje primernega partnerja še nikoli ni bilo tako enostavno in to v časih, ko je zaradi hitrega tempa življenja vse težje spoznavati nove ljudi oz. potencialne partnerje. Ste vedeli, da najbolj priljubljena mobilna aplikacija za zmenke Tinder dnevno ustvari 26 milijonov potencialnih parčkov? Tinder pa še zdaleč ni edina ženitna aplikacija. V nadaljevanju vam zato predstavljamo vse najboljše aplikacije za zmenke.

Top 10 – najboljše aplikacije za zmenke:

Aplikacija za zmenke – Tinder:

O najbolj priljubljeni aplikaciji za zmenke, ki dnevno ustvari prek 20 milijonov potencialnih parov, si lahko več preberete tu: Brezplačna aplikacija za spoznavanje in parčkanje.
Na voljo za: iOS in Android.

Aplikacija za zmenke – Bumble:

Aplikacija Bumble je posebna v tem, da so ženske tiste, ki morajo prve poslati sporočilo, kar pravila igre postavlja na glavo, saj so bili običajno moški tisti, ki so prevzeli iniciativo. Ta lahko naredi prvi korak le, če gre za obojestransko ujemanje. Sicer pa aplikacija deluje po principu Tinderja. Več o aplikaciji si lahko preberete tu: Bumble – aplikacija za zmenke, kjer imajo ženske glavno besedo.
Na voljo za: iOS in Android.

Aplikacija za zmenke – OkCupid:

Aplikacija OkCupid je namenjena tistim, ki želijo preprosto in neposredno komunikacijo. Ustvari odstotkovno kompatibilnost – glede na vaš profil poišče uporabnike, ki naj bi bili idealni za vas. Ko med uporabniki najdete nekoga, ki vam je všeč, se z njim preprosto dogovorite za zmenek, brez vzajemne potrditve, kot je to potrebno pri Tinderju.
Na voljo za: iOS in Android.

Aplikacija za zmenke – Coffee Meets Bagel:

Aplikacija Coffee Meets Bagel vam dnevno pošlje eno ”bageto” (beri potencialnega partnerja), vi pa se odločite, ali vam je všeč ali ne. Če je ujemanje obojestransko, se odpre zasebni pogovor, ki pa ima rok trajanja – osem dni. Časovne škarje ustvarijo neke vrste pritisk, da se osebi čim prej dogovorita za srečanje v živo.
Na voljo za: iOS.

Aplikacija za zmenke – PokeDates:

Za vse, ki ste zasvojeni z mobilno igro Pokemon Go in iščete sorodno dušo, je kot nalašč aplikacija PokeDates, ki vam omogoča, da spoznate ljubezen svojega življenja prek skupnega interesa – lova na Pokemone. Več o aplikaciji si lahko preberete tu: Aplikacije za zmenke PokeDates: ”Tinder” za uporabnike Pokemon GO.
Več na: projectfixup.com.

Aplikacija za zmenke – Hinge:

Aplikacija Hinge se ne zanaša na GPS tako kot večina aplikacij za zmenke, zato pa se močno opira na Facebookov profil. Postavlja vam vprašanja, vas spoznava z drugimi in predlaga potencialne partnerje, ki jih išče med prijatelji prijateljev. Tako kot pri Tinderju mora iti za ”dvosmerni promet”, torej za obojestransko simpatijo, da se lahko splete komunikacija.
Na voljo za: iOS in Android.

Aplikacija za zmenke – Tastebuds:

Številne raziskave so pokazale, da glasbeni okus odseva naš značaj in da ljubitelji določene glasbe sebe opisujejo z zelo podobnimi besedami. Aplikacija Tastebuds stavi prav na to, na glasbeni okus. Če je torej glasbeni okus ključ do vašega srca, je Tastebuds za vas.
Na voljo za: iOS.

Aplikacija za zmenke – Three Day Rule:

Vam ob pogledu na bivšega oziroma bivšo še vedno zaigra srce, a vas partner noče nazaj? Nič hudega, aplikacija Three Day Rule vam bo pomagala poiskati nekoga, ki je enak ali še boljši kot vaš/-a bivši/-a. To stori tako, da vnesete fotografijo bivšega ali bivše, aplikacija pa vam med uporabniki poišče tiste, ki se najbolj ujemajo s fotografijo. Sistem pa ne izbira le na podlagi videza, ampak tudi na podlagi interesov.
Več na: threedayrule.com.

Aplikacija za zmenke – Grindr:

Grindr je najbolj znana gejevska aplikacija za zmenke. Uporabniki lahko s pomočjo GPS-a vidijo, kjer se nahaja njihov potencialni partner, in se z njim dogovorijo za srečanje.
Na voljo za: iOS in Android.

HOPIN TAXI - aplikacija za taksi Aplikacija za taksi HOPIN TAXI – naročanje taksija prek aplikacije zdaj tudi v Ljubljani Fotografska aplikacija GoldenHour.One Fotografska aplikacija GoldenHour.One nam izda idealen čas za fotografiranje Aplikacija za zmenkarije PokeDates Aplikacije za zmenke PokeDates: ”Tinder” za uporabnike Pokemon GO Pokemon GO Slovenija Mobilna igra Pokemon GO je zdaj na voljo tudi v Sloveniji! · · ·