Predstava: Cirque du Soleil prvič v Sloveniji!

Cirque du Soleil

Mesto Gogi je končno dočakalo svoj pomembni dogodek. Junija 2017 v Ljubljano prihaja Cirque du Soleil, ki se bo v našem glavnem mestu s predstavo Varekai predstavil prvič. Mešanica odlične dramske predstave, spektakla in seveda neverjetnih akrobacij bo očarala še tako ravnodušnega gledalca. Že kupljene vstopnice za predstave Varekai so veljavne za nove datume in jih ni treba zamenjati.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Dvorana Stožice

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

35 €

V Ljubljano prihaja Cirque du Soleil. S svojo predstavo Varekai se bo ta najboljši svetovni cirkus predstavil 2., 3. in 4. junija 2017 v dvorani Stožice. Cirque du Soleil sta leta 1984 v Kanadi ustanovila ulična umetnika Guy Laliberté in Gilles Ste-Croix. Cirkus je zaradi svojega posebnega pristopa do cirkuške umetnosti – brez živali ter s posebnim poudarkom na dramski kakovosti predstave – kmalu doživel razcvet ter si prislužil ime ”sodobnega cirkusa” (noveau cirque).

Cirque du Soleil - najbolj uspešen cirkus na svetu
Cirque du Soleil – najbolj uspešen cirkus na svetu

Cirque do Soleil nastopa po vsem svetu z raznovrstnimi gledališko-akrobatskimi predstavami, izmed katerih ima vsaka osnovno temo ter kompleksno zgodbo, prikazano skozi kostume, akrobacije, petje, igranje in čarovnije.

Cirque du Soleil
Cirque du Soleil

PREBERITE ŠE: Koncert: Green Day prihajajo junija 2017 v Ljubljano

Cirque du Soleil
Cirque du Soleil

V Ljubljani se bo Cirque du Soleil predstavil s šovom Varekai, kar v romskem jeziku pomeni ”kjerkoli”. Predstava je bila prvič uprizorjena leta 2002 v Montrealu ter je kmalu doživela velik uspeh.

Cirkus se bo pri nas predstavil s šovom Varekai
Cirkus se bo pri nas predstavil s šovom Varekai

Pod režijsko taktiko Dominica Champagnea nas bodo izkušeni cirkusanti popeljali v čarobni svet eksotičnega gozda, polnega nenavadnih bitij in magičnih dogajanj. Že kupljene vstopnice za predstave Varekai so veljavne za nove datume in jih ni treba zamenjati.

https://www.youtube.com/watch?v=qP5XPehUsyA

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Triglav the Rock Ljubljana 2020 – Street Edition: plezalni šov, kot ga še niste videli!