top 10 videov youtube 2017
V zraku · buzz buzz

YouTube vsako leto predstavi seznam najbolj priljubljenih videoposnetkov leta. Ti ne zajemajo samo najbolj opevanih trenutkov v letu, ampak kažejo tisto, kar je bilo ljudem po svetu tako všeč, da so si jih ogledali ne le enkrat, ampak večkrat. To so morda stvari, za katere sploh nismo vedeli, stvari, ki presegajo trenutne dogodek in pop kulturo. Tukaj je 10 top videov na YouTubu 2017.

Leto 2017 ni bilo nobena izjema. Top 10 videov leta 2017, ki so se znašli na platformi YouTube in so postali viralni zaradi astronomskega števila ogledov. Ti videoposnetki so skupaj zbrali več kot 633 milijonov ogledov, kar je 83 milijonov več kot lani. Ljudje so jih skupno gledali več kot 40 milijonov ur, kanali, ki so jih ustvarili, pa imajo več kot 55 milijonov naročnikov. Več kot očitno predstavljajo strast, s katero internet vsrka njihovo vsebino, hkrati pa predstavljajo naše kulturne standarde. To je top 10 videov na YouTubu 2017.

10. Otroci prekinejo BBC News

9. Animirani kratki film In a Heartbeat

8. Video History of the entire world, I guess

7. Inavguracija Donalda Trumpa

6. Lady Gaga na Superbowlu

5. Ed Sheeran v oddaji Carpool Karaoke

4. 12-letna ventrilokvistka v oddaji Amerika ima talent

3. Pingpong triki

2. Kyle Hanagami naredi koreografijo na Sheeranovo Shape of You

1. Zamaskirani pevec odpoje Until We Become Dust v oddaji The Mask Singer


SLIKA ŠT. 1 Biseri Slovenije: darila za ljubitelje slovenskega oblikovanja VmN49xl Če se oblačiš kot Batman, si lahko uspešnejši, pravi znanost Coca-Colina Akademija za mlade Petra Robnik: »Izobražen in usposobljen športnik je dober vzornik mladim.« BeFunky Collage Pantone: barva leta 2018 je ultravijolična (“ultra violet”) · · ·