ryan-franco-263030-unsplash
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Zakaj me boli hrbet? Zakaj ne morem? Zakaj imam tako napihnjene noge? Odgovore na ta vprašanja boste odkrile pri svojem ginekologu, a v pomoč so vam lahko tudi aplikacije.

Nosečnost ali kot ji nekateri rečejo ‘blaženo stanje’ je proces, ko se dogajajo številne spremembe, povezane ž ženskim telesom in umemov. Devetmesečno obdobje je čas, ko se ženska pripravlja na novo poglavje v življenju, zato je včasih težko nadzorovati strah in si zastavljati vprašanja. Aplikacije vam bodo morda olajšale to nalogo!

TOP 4 APLIKACIJE ZA NOSEČNICE:

Pregnancy Tracker & Baby App

Aplikacija bo z vami iz tedna v teden. Spremlja razvoj otroka in vaše telesne spremembe, če pa imate kakšne pomisleke, boste tam lahko našli tudi koristne nasvete in videoposnetke, kako preživeti prvo leto z dojenčkom.

1 Second Everyday: Video Diary

Fotografije nosečniškega trebuha so najlepše. S to video aplikacijo lahko dokumentirate brce otroka, potek nosečnosti, priprave na prihod dojenčka v dom … Ob koncu vaše nosečnosti bo aplikacija vaše videe združila v kratek videoposnetek, najlepše trenutke pa boste imeli zabeležene na enem mestu.

WebMD Pregnancy

S to aplikacijo boste diagnosticirali vsako bolečino v vašem telesu, kar pomeni, da vam bo pomagala lajšati simptome nosečnosti, saj je opremljena z znanstvenimi informacijami o rasti človeka.

Baby Connect (Activity Log)

S prihodom novorojenčka se poraja zelo veliko vprašanj. Kdaj je jedel? Kdaj je kakal? Kdaj je nazadnje spal? Zakaj se drugače vede kot sicer? Prenesite to aplikacijo, ki vam bo pomagala spremljati vsako sekundo novorojenčkovega življenja.

Ali vas zanima, iz katerih melodij je sestavljena vaša najljubša pesem? WhoSampled: novi Shazam, ki ga boste oboževali vsi ljubitelji glasbe Snapchat bo kmalu namenjen tudi opravljanju nakupov. Preko aplikacije Snapchat bo kmalu mogoče nakupovati erik-lucatero-543541-unsplash Z aplikacijo Instagram Lite boste prihranili veliko prostora as1 Astroreality Earth Model: inovativen način za raziskovanje Zemlje · · ·