fbpx

Top 4 aplikacije za nosečnice

Zakaj me boli hrbet? Zakaj ne morem? Zakaj imam tako napihnjene noge? Odgovore na ta vprašanja boste odkrile pri svojem ginekologu, a v pomoč so vam lahko tudi aplikacije.

Nosečnost ali kot ji nekateri rečejo ‘blaženo stanje’ je proces, ko se dogajajo številne spremembe, povezane ž ženskim telesom in umemov. Devetmesečno obdobje je čas, ko se ženska pripravlja na novo poglavje v življenju, zato je včasih težko nadzorovati strah in si zastavljati vprašanja. Aplikacije vam bodo morda olajšale to nalogo!

TOP 4 APLIKACIJE ZA NOSEČNICE:

Pregnancy Tracker & Baby App

Pregnancy Tracker & Baby App
Pregnancy Tracker & Baby App

Aplikacija bo z vami iz tedna v teden. Spremlja razvoj otroka in vaše telesne spremembe, če pa imate kakšne pomisleke, boste tam lahko našli tudi koristne nasvete in videoposnetke, kako preživeti prvo leto z dojenčkom.

1 Second Everyday: Video Diary

1 Second Everyday: Video Diary
1 Second Everyday: Video Diary

Fotografije nosečniškega trebuha so najlepše. S to video aplikacijo lahko dokumentirate brce otroka, potek nosečnosti, priprave na prihod dojenčka v dom … Ob koncu vaše nosečnosti bo aplikacija vaše videe združila v kratek videoposnetek, najlepše trenutke pa boste imeli zabeležene na enem mestu.

WebMD Pregnancy

WebMD Pregnancy
WebMD Pregnancy

S to aplikacijo boste diagnosticirali vsako bolečino v vašem telesu, kar pomeni, da vam bo pomagala lajšati simptome nosečnosti, saj je opremljena z znanstvenimi informacijami o rasti človeka.

Baby Connect (Activity Log)

Baby Connect (Activity Log)
Baby Connect (Activity Log)

S prihodom novorojenčka se poraja zelo veliko vprašanj. Kdaj je jedel? Kdaj je kakal? Kdaj je nazadnje spal? Zakaj se drugače vede kot sicer? Prenesite to aplikacijo, ki vam bo pomagala spremljati vsako sekundo novorojenčkovega življenja.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.