movies_jamie_foxx_christoph_waltz_django_unchained_1280x800_2529
V zraku · buzz buzz

Najbolj znana moška prijateljstva na filmskih platnih prihahajo iz različnih žanrov. Predstavljamo vam TOP 5 močnih vezi med dvema prijateljema, kjer so solze, smeh in tudi kakšna dobronamerna klofuta tiste vrline, ki z medsebojnim zaupanjem, odnos samo še poglobijo.

1. THE HANGOVER

Ta skupina je odličen primer nevarnega in zabavnega potovanja ali za koga ali kaj se je pomembno boriti.

2. DJANGO UNCHAINE

Najaktualnejša Tarantinova filmska stvaritev nam je prinesla zgodbo o neobičajnem prijateljstvu med dvema likoma, ki ga igrata neponovljivi Jamie Foxx in Christophe Waltz.

3. GOODFELLAS

Za čustveni film Martina Scorseseja ni potrebna posebna najava. To je ena najzanimivejših moških zgodb v zgodovini filma.

4. GOOD WILL HUNTING

Matt Damon and Ben Affleck v filmu Good Will Hunting prikazujeta različne ravni prijateljstva in njunega odnosa. Trden in pristen odnos tako samo še poglabljata.

5. HOT FUZZ

Pegg in Frost skupaj predstavljata enega od najbolj smešnih britanskih parov. Komedija je odličen primer portreta moškega prijateljstva v novi svetovni kinematografiji.

8 Čudežni miniaturni svet polžev cover-oglasi 30 tiskanih oglasov, ki so enostavno genialni 500px 5 Nežne fotografije prikazujejo kaj sanjajo dojenčki 12 Slavni glasbeniki kot glavne zvezde na vintage plakatih ·