shutterstock_1296598663
V zraku · odnosi

Zmenki niso zgolj pomembni zaradi medsebojnega spoznavanja, temveč izkušenj, ki jih par dobi skozi razmerje. Redni zmenki lahko utrdijo vez med vama, zato je pomembno, da sta izvirna. In tukaj smo, da vam olajšamo nalogo s temi top idejami za pomladne zmenke v Sloveniji.

Če sta na sveže zaljubljena, sta v začetni fazi medsebojnega spoznavanja, zato so zmenki še kako pomembna stvar – poleg tega, da na njih spoznata, ali želita nadaljevati vajino ljubezensko zgodbo, pridobita tudi številne izkušnje in nova znanja. Zaljubljenost je lepa stvar, vendar naj imajo vajini zmenki tudi intelektualno noto, ker je to najboljši način, da spoznata, ali sta si zares usojena.

Preden gresta na zmenek, razmislita o tem, kako naj bi okvirno potekal vajin zmenek in katere nove stvari bosta slišala o kraju, kamor sta se odpravila. Če vama primanjkuje zamisli, najdita kakšno na seznamu top idej za pomladne zmenke v Sloveniji!

Potep po mestu, v katerem živita.

Turistična sezona se bo začela, zato je prav, da pomladi izkoristita lepo vreme in mir za dolg sprehod po mestu. V kraju, ki vam je najbolj znan, se bosta počutila sproščeno in je takšno okolje vzpodbudno za pogovor.

Medtem ko spoznavata drug drugega, lahko oplemenita vajin zmenek tudi s pogovorom o okolju, v katerem živita in tako pokažeta še svojo drugo plat. Seveda ne smeta pretiravati, ker ne želita ustvariti občutka, da sta na ogledu mesta s turističnim vodičem!

Takšen zmenek vaju bo stal 0 evrov.

Arboretum Volčji Potok

Četudi morda nista ljubitelja rož, je cvetlično okolje zelo romantično. Pomlad je nastopila in zdaj je pravi čas, da si ogledata narcise in zbirko tulipanov. Arboretum je popoln kraj za pare, ki se spoznavajo, saj je tamkajšnje okolje mirno in se lahko v miru pogovarjajo. Tam lahko tudi vidba uživata v omamnem razgledu, se prepustita in morda naredita korak več v vajinem razmerju, gotovo pa bosta spoznala kakšno novo stvar o botaniki.

Takšen zmenek vaju bo stal 8,50 evra na osebo.

Adrenalinski park

Če imata rada adrenalin, je potem park odlična ideja za pomladni zmenek. Na takšnem zmenku ne bosta imela veliko časa za spoznavanje, zato je prav, da se med vožnjo do parka in na poti domov pogovarjata, na samem mestu dogodka pa uživata v pustolovščini in spoznavata predvsem sebe, svoje meje in strahove.

Izberita park, katerega aktivnosti so takšne, da so obema všeč, ker ne želita, da bi se kdorkoli začel soočati s strahovi, medtem ko drug uživa. V Sloveniji je veliko adrenalinskih parkov in bosta zagotovo našla takšnega, ki vama bo ustrezal cenovno in vsebinsko.

Takšen zmenek vaju bo stal že od 35 evrov na osebo.

Glamping

Glamping oziroma luksuzni oddih v naravi ja popolnoma obnorel ljudi z vseh koncev sveta in je tudi v Sloveniji nastalo kar nekaj luksuznih domov v srcu narave. Potem ko se odločita, kateri glamping je najboljši za vaju, poiščita informacije o tem, kaj lahko počneta v kraju, kamor sta prišla. Če v kraju lahko vidita zanimive stvari, si jih seveda oglejta.

Takšen zmenek vaju bo stal že od 24 evrov za nočitev na osebo.

Oglejta si še druge top brezplačne ideje z pomladne zmenke.

Oglejta si še druge top brezplačne ideje za pomladne zmenke.

Druge top brezplačne ideje z pomladne zmenke:

  • Doma si oglejta film ali najbolj smešne videoposnetke na Youtubu in se nasmejta do solz.
  • Odpravita se na bolšji trg in si oglejta stvari, ki jih morda vidita prvič v življenju.
  • Če imata rada športno aktivnost, se potem odpravita na bližnjo goro na pohod. Vzemita s seboj doma pripravljeno hrano. Ko prideta na vrh, pojejta dobrote, počivajta in se predvsem veliko pogovarjajta.
  • Igrajta družabne igre.
  • Organizirajta piknik v parku, kjer ni veliko ljudi, ker želita imeti mir in zasebnost. Doma skupaj pripravita jedi in uživajta ob naravi, hrani in pogovoru.
shutterstock_247411297 3 Tega vprašanja se ženskam nikoli ne postavi: besede, ki bolijo najbolj na svetu! Takšno je mnenje strokovnjakov o parih, ki drug pred drugim spuščajo golobčke Takšno je mnenje strokovnjakov o parih, ki drug pred drugim spuščajo golobčke shutterstock_1205165314 Znanost ugotavlja: takšni ljudje varajo pogosteje! 25 stvari, ki definirajo pravo ljubezen 25 stvari, ki definirajo pravo ljubezen · · ·