Charming_Herbal_Jost_Gantar_MALA  (1)-c96b4a3c
Utrip mesta · destinacija

Herbal glamping resort Ljubno je top destinacija za romantični pobeg v Evropi! To potrjuje prestižna nagrada International Hospitality Awards za #besthoneymoondestination, ki deluje pod okriljem Hoteliero Cluba. Letošnje leto so jo podarili že osmič zapored, v roke pa je šla Slovencem.

Herbal glamping resort Ljubno, ki spada pod znamko Charming Slovenia, ni zmagal zgolj zaradi svoje edinstvene namestitve; komisijo je namreč prepričal celosten pristop in edinstveno doživetje, ki vključuje ponudbo znotraj resorta in širšo okolico.

Tako si gostje lahko privoščijo romantični pobeg in uživajo v zeliščnih savnah – spoznavajo svet zelišč in ustvarjajo svoje milo – odkrivajo okolico z električnimi kolesi ali raftajo na čistih rekah Slovenije in si ob koncu izleta privoščijo piknik v naravi. Ogledajo si lahko sončni zahod iz bližnjega hriba, se odpravijo na pohod z baklami in dan zaključijo z večernim razvajanjem v privatnem jacuzziju. Če jim nič od zgoraj naštetega ne ustreza, jim v Herbal glampingu ukrojijo popolnoma novo ponudbo.

Letošnje leto je bilo za nagrado International Hospitality Awards nominiranih 342 destinacij iz celotne Evrope – na koncu se je v ožji krog uvrstilo 126 finalistov v 28 kategorijah. Ocenjevanje je potekalo pod taktirko 15 strokovnjakov.

Herbal glamping resort Ljubno Odpri galerijo

skriti dragulji slovenije 6 skritih slovenskih draguljev, ki bi jih s ponosom pokazal tudi turistom Vila Planinka Jezersko Vila Planinka Jezersko: luksuzni hotel, kjer je narava največje razkošje header1a TripAdvisor: najboljši slovenski hoteli 2019 giris31 TripAdvisor: to so najboljši hoteli 2019 · · ·