Herbal glamping resort Ljubno je najboljša destinacija za mladoporočence v Evropi

Herbal glamping resort Ljubno je top destinacija za romantični pobeg v Evropi! To potrjuje prestižna nagrada International Hospitality Awards za #besthoneymoondestination, ki deluje pod okriljem Hoteliero Cluba. Letošnje leto so jo podarili že osmič zapored, v roke pa je šla Slovencem.

Herbal glamping resort Ljubno, ki spada pod znamko Charming Slovenia, ni zmagal zgolj zaradi svoje edinstvene namestitve; komisijo je namreč prepričal celosten pristop in edinstveno doživetje, ki vključuje ponudbo znotraj resorta in širšo okolico.

Tako si gostje lahko privoščijo romantični pobeg in uživajo v zeliščnih savnah – spoznavajo svet zelišč in ustvarjajo svoje milo – odkrivajo okolico z električnimi kolesi ali raftajo na čistih rekah Slovenije in si ob koncu izleta privoščijo piknik v naravi. Ogledajo si lahko sončni zahod iz bližnjega hriba, se odpravijo na pohod z baklami in dan zaključijo z večernim razvajanjem v privatnem jacuzziju. Če jim nič od zgoraj naštetega ne ustreza, jim v Herbal glampingu ukrojijo popolnoma novo ponudbo.

Letošnje leto je bilo za nagrado International Hospitality Awards nominiranih 342 destinacij iz celotne Evrope – na koncu se je v ožji krog uvrstilo 126 finalistov v 28 kategorijah. Ocenjevanje je potekalo pod taktirko 15 strokovnjakov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
charmingslovenia.com

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kakšen dopust izbrati v letu 2021, da bo varno in da se ne boste ukvarjali z odpovedmi!