nahrbtniki torbe 2017
Utrip mesta · moda

V težko pričakovane počitnice smo šele dodobra vstopili, vendar novo šolsko leto že kuka izza vogala. Poleg manj prijetnih stvari, kot so preverjanja znanja, dolgočasni predmeti in dnevi, ko šolska malica ni preveč okusna, pa novo šolsko leto prinaša tudi cel kup novosti in razburljivih dogodivščin. In kdo bi lahko bil boljši spremljevalec na tej poti kot nova šolska torba. Za ideje si v tem članku lahko ogledate, kateri so top šolski nahrbtniki in torbe 2017.

V fotogaleriji top šolski nahrbtniki in torbe 2017 si lahko ogledate najbolj izbrane kose za prihajajoče šolsko leto. Nova šolski nahrbtnik ali torba vas bo gotovo tako razveselil, da bo ponovno sedenje v klopi manj mukotrpno, jutranje vstajanje bo veliko lažje, pot v šolo pa bo z novo šolsko torbo na ramenih prav zabavna.
PREBERITE ŠE: Kako letos nositi kopalke kot modni kos?

Top šolski nahrbtniki in torbe 2017:

Transparent Zara Tote, 23 evrov (zara.com)Odpri galerijo
ERDEM-x-HM ERDEM x H&M: novo ekskluzivno modno sodelovanje Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe 3 Mahabis: poletni copati za tiste, ki ne marate copat http-%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2017%2F06%2Fadidas-rom-zissou-3 Adidas Zissou: superge po navdihu kultnega filma Življenje pod vodo · · · · ·